Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TOP 5 Legjobb Okosóra 2024-ben

Már lassan 9 éve figyeljük, követjük az okosórák fejlődését. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyártókkal és fejlesztőkkel. Ez idő alatt a játék okosórától eljutottunk az egész pontos mérőkkel, szenzorokkal szerelt igazán jó megjelenésű, és minőségi okosórákig. Eljutott az okosóra piac addig, hogy már kifejezetten női és férfi okosórák is elérhetőek, nem csak az unisex változatok.

Milyen tudással rendelkeznek az okosórák?

Mivel még mindig viszonylag új technológiákról beszélünk, így nagyon jelentősek a változások minden évben. Legutóbb arról írtunk, hogy egy-egy órában elérhető az EKG diagram készítése, mire most már ott, hogy sok esetben még Mesterséges Intelligencia ki is értékeli az eredményt. 2024-ben már alap funkciónak számít egy okosórában a lépésszámláló, alvásmonitor, több tíz sportmódok. Már a pulzusmérés, vérnyomásmérés, véroxigén-mérés, testhőmérő funkció és a hívások és üzenetek jelzése is elvártnak tekinthető.

Az évek során egyre pontosabbá váltak a mérések, fejlődtek a mérési módszerek és a szenzorok is. Egyre több okosórában már vannak automata mérések, ami azt jelenti, hogy bizonyos (megadott) időközönként az óra elvégzi a vérnyomásmérést, pulzusmérést, véroxigén-mérést éjjel- nappal a nap 24 órájában, így nem kell manuálisan figyelni, elég az alkalmazásban követni az eredményeket.

A másik hasznos újítás, ami a fentiből következik, hogy az órák egy része tudja jelezni a magas pulzusszámot, illetve az alacsony véroxigén szintet. Ezt a két értéket mi tudjuk beállítani az alkalmazásban, így az óra azonnal jelezni tud, amikor átlépjük a megadott határértéket.

Ha már alkalmazás… A telefonos alkalmazás (Android vagy iOS kompatibilis) egy fontos pontja az okosórának, hiszen ezt a részt sokat használjuk. Szerencsére már elég sok gyártó elkezdte lefordítani az alkalmazásait magyar nyelvre is, így egyszerűbbé válik a kezelés. 

 

Az okosórák jövője:

A másik trend, hogy a mérési eredményeket, (jelenleg az EKG diagram tekintetében) az alkalmazás Mesterséges Intelligencia segítségével kielemezni, és a viselője érthető formátumban olvashatja a jelentést. Persze nem egy orvosi szakvélemény, de sokkal egyszerűbbé teszi a megértést. Idén várhatóan a szenzorok nagysága fog nőni, valamint az algoritmusok is jobbá válnak, ezzel együtt a mérések pontossága is. Új típusú mérések is elérhető válhatnak, mint az okosmérlegekből ismert Test-összetétel mérés. Egyre gyakoribbá válik, hogy az EKG diagram készítése és kiértékelése az órán is követhető lesz, nem csak a telefonos alkalmazásban.

A kényelmi funkcióknál gyakorivá vált a hívások nem csak jelzése, de fogadása is. Ezt azt jelenti, hogy az okosórán keresztül tudunk beszélni, hívást indítani és fogadni is, a beépített hangszóró és mikrofon segítségével. Mindez hosszabb üzemidővel társulva. 

Megjelentek a speciálisan női és férfi okosórák is, melyeknek egyre jobbá válik az anyagminősége, és kezelése is kényelmesebb használatot biztosítanak.

 

Na, de lássuk a TOP 5 Legjobb Okosórát kínálatunkból!

(A sorrend nem számít, próbáltunk több kategóriából is választani Vásárlói és saját tesztek alapján!)

NÉZD MEG MINDET!

 

 

 

No.1 E09 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra IP67 

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén-mérés és alacsony szint jelzése. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése. Minőségi anyaghasználat.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

No.1 E09 EKG Automata Vérnyomásmérő Vércukormérő Okosóra IP67

 

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel

Könnyed mégis elegáns megjelenés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén-mérés és alacsony szint jelzése. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése. Egyszerű használat.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

 

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67 

Elegáns kivitel, nagy kijelzővel és minőségi anyagokkal. Bluetooth telefonálás, EKG diagram készítése és kiértékelése az alkalmazásban és az óra kijelzőjén is. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkció.

A termék ide kattintva érhető el.

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel BT Hívás IP67

 

JL08 Női EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Bluetooth telefonálás az órán keresztül. EKG diagram és Kiértékelés az órán és a Magyar nyelvű telefonos alkalmazásban.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

JL08 Női EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67 

 

JA03 EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérő, BT Hívás SOS funkcióval

Nagy kijelző, Automata mérések, Magas pulzusszám jelzése, Alacsony véroxigén szint jelzése éjszaka. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése, Bluetooth telefonálás. 

A termék ide kattintva érhető el.

JA03 EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérő, BT Hívás SOS funkcióval

 

 

Nézd meg az összes Okosóránkat ide kattintva!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2024:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2024-ben, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2024-ben

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2024-ben

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra