Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Okosóra

2023. 12. 06. 10:50:00

Rendkívül elegáns megjelenés, és minőségi anyagok. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Ez mind az JL05 okosórával könnyen lehetséges. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra. Sőt a hívásokat fel is tudjuk venni az órán, vagy újakat indítani az óráról, aktív Bluetooth segítségével.

2022. 01. 20. 09:56:00

Egy elegáns női karóra, nagyon mutatós tud lenni, sokszor nem is óraként funkciónál, hanem kiegészítőként, ami megy a ruhához, megy a hangulathoz vagy a közösséghez

2023. 06. 30. 17:42:55

Kivételes most kettő nagy-tudású okosórát teszteltünk le, minőségi megjelenéssel, és minden olyan méréssel, amit elvárhatunk egy okosórától 2023-ban. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Egyszerű kezelésű menüben, teljes érintőkijelzővel. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra. Két óra tesztelése egyszerre nem véletlen, hiszen az E500 és az E09 szinte azonos tudással bír, csak üzemidőben különböznek és megjelenésben.

2023. 05. 04. 12:00:18
Már lassan 8 éve figyeljük, követjük az okosórák fejlődését. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyártókkal és fejlesztőkkel. Ez idő alatt a játék okosórától eljutottunk az egész pontos mérőkkel, szenzorokkal szerelt igazán jó megjelenésű okosórákig. Eljutott az okosóra piac addig, hogy már kifejezetten női és férfi okosórák is elérhetőek, nem csak az unisex változatok.
2023. 05. 04. 11:33:34
Összeszedtük kínálatunkból a TOP 5 Legjobb EKG Okosórát 2023-ban, melyekkel bárhol és bármikor el tudja készíteni EKG-ját. Vérnyomásmérő és Pulzusmérő funkcióval. Vízálló férfi vagy női kivitelben, elegáns vagy sportos stílusban.
2023. 05. 04. 11:13:18
Szerencsére a technika fejlődésével olyan új eszközök megjelentek, amelyek megkönnyítik az életünket. Jelen esetben a vérnyomásmérő okosórákról van szó. Tény, hogy nem orvosi segédeszközök, de ennek ellenére teszteink  alapján 90-95%-os pontossággal mérik meg vérnyomásunkat, és pulzusunkat bárhol és bármikor, így láthatóvá válnak a nagyobb változások.
2023. 05. 04. 10:51:04
Női okosóra választásánál fontos szempont a méret, hogy az óra háza ne legyen túl vastag vagy monstrum kinézetű, hanem inkább finom és kecses legyen, míg színben is térjünk el a fekete színtől. Legyen egy igazi kis ékszer, ami közben rengeteg mindenre használható. Legyen a megjelenésünk kiegészítője, akár elegáns, akár sportos kivitelben.
2023. 05. 04. 10:32:12
Milyen egy jó férfi okosóra? Természetesen alap dolog, hogy kitűnően tudja azokat a funkciókat, amelyeket ígér. Mutassa az időt, legyen benne lépésszámláló, a mérések gyorsak és a lehető legpontosabbak legyenek és az alkalmazással stabilan működjenek együtt.
2023. 04. 24. 11:52:57

Okosóra kizárólag férfias csuklóra, röviden és velősen ez a No.1 DT3 Mate. De egy okosórát nem csak a külsőségek miatt veszünk hanem, azért is, hogy nagy tudással rendelkezzen.

A No.1 DT3 Mate okosóra rendelkezik EKG, vérnyomásmérő, pulzusmérő, vér-oxigénmérő szenzorral, méri a lépéseket, az alvásunk minőségét. Különböző emlékeztetőkkel vezet minket az egészséges életmód felé. (vízivás, mozgásra ösztönzés).

Az már megszokott lenne, ha csak jelezné a hívásokat, SMS-eket és alkalmazások értesítéseit. De a DT3 Mate ezen felül biztosítja, hogy a hívásokat az órán is fel tudjuk venni vagy új hívást tudjunk indítani róla Bluetooth segítségével. Mindez megspékelve egy magyarosított telefonos alkalmazással.

2023. 03. 10. 11:51:58

Sokszor megkapjuk azt a kérdést, hogy tetszik egy adott óra, de nincs nőiesebb formában?  Sajnos tény, hogy a gyártók próbálnak egyen megjelenésű, uniszex órákat gyártani, ami ugyanolyan jó egy férfinak, mint egy nőnek.