Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TOP 5 Legjobb Okosóra 2023-ban

Smartos.hu
2023. 05. 04. 12:00:18

Már lassan 8 éve figyeljük, követjük az okosórák fejlődését. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyártókkal és fejlesztőkkel. Ez idő alatt a játék okosórától eljutottunk a nagyon pontos mérőkkel, szenzorokkal szerelt igazán jó megjelenésű okosórákig. Eljutott az okosóra piac addig, hogy már kifejezetten női és férfi okosórák is elérhetőek, nem csak az unisex változatok.

Mivel még mindig viszonylag új technológiákról beszélünk, így nagyon jelentősek a változások minden évben. Legutóbb arról írtunk, hogy egy-egy órában elérhető az EKG diagram készítése, mire most már ott, hogy sok esetben még Mesterséges Intelligencia ki is értékeli az eredményt. 2023-ban már alap funkciónak számít egy okosórában a lépésszámláló, alvásmonitor, sportmódok. Már a pulzusmérés, vérnyomásmérés, vér-oxigénmérés, testhőmérő funkció és a hívások és üzenetek jelzése is elvártnak tekinthető.

 

Az évek során egyre pontosabbá váltak a mérések, fejlődtek a mérési módszerek és a szenzorok is. Egyre több okosórában már vannak automata mérések, ami azt jelenti, hogy bizonyos (megadott) időközönként az óra elvégzi a vérnyomásmérést, pulzusmérést, véroxigénmérést, így nem kell manuálisan figyelni, elég az alkalmazásban követni az eredményeket.


A másik hasznos újítás, hogy az órák egy része tudja jelezni a magas pulzusszámot, illetve az alacsony vér-oxigén szintet. Ezt a két értéket mi tudjuk megadni az alkalmazásban, így az óra azonnal jelezni tud, amikor átlépjük a határértéket.

Ha már alkalmazás… A telefonos alkalmazás (Android vagy iOS) egy fontos pontja az okosórának, hiszen ezt a részt sokat használjuk. Szerencsére már elég sok gyártó elkezdte lefordítani az alkalmazásait magyar nyelvre is, így egyszerűbbé válik a kezelés. 

 

A másik trend, hogy a mérési eredményeket, (jelenleg az EKG diagram tekintetében) az alkalmazás mesterséges intelligencia segítségével kielemzi, és a viselője érthető formátumban olvashatja a jelentést. Persze nem egy orvosi vélemény, de egyszerűbbé teszi a megértést.

Idén indult útjára a Vércukormérő Okosórák terjedése is, valószínűleg ez az év ezt hozza, mint új funkció.

 

A kényelmi funkcióknál gyakorivá vált a hívások nem csak jelzése, de fogadása is. Ezt azt jelenti, hogy az okosórán keresztül tudunk beszélni, hívást indítani és fogadni is.

Megjelentek a speciálisan női és férfi okosórák is, melyeknek egyre jobbá válik az anyagminősége, és kezelése is kényelmesebb.

 

Na, de lássuk a TOP 5 Legjobb Okosórát kínálatunkból!

(A sorrend nem számít, próbáltunk több kategóriából is választani)

NÉZD MEG MINDET!

 

 

 

No.1 M10 EKG Vérnyomásmérő okosóra Pulzusmérővel BT Hívás funkcióval 

Megnyerő forma, pontos mérések.  Magyar nyelvű alkalmazással. EKG készítés és kiértékelés. Bluetooth telefonálás. Magas pulzus jelzése, Légzésfigyelő. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkció.

A termék ide kattintva érhető el.

No.1 M10 EKG Vérnyomásmérő okosóra Pulzusmérővel BT Hívás funkcióval 

 

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

Könnyed mégis elegáns megjelenés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő, vércukormérő funkcióval. Éjszakai véroxigénmérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

 

No.1 E500 EKG Automata Vérnyomásmérő Vércukormérő Okosóra IP68

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő, vércukormérő funkcióval. Éjszakai véroxigénmérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

No.1 E500 EKG Automata Vérnyomásmérő Vércukormérő Okosóra IP68

 

No.1 DT8 MAX Vérnyomásmérő EKG Okosóra IP68 BT Hívás 

Sportos megjelenés. Always-ON érintőkijelző. EKG, Vérnyomásmérő, automata Pulzusmérő funkció. Bluetooth telefonálás. Testhőmérő funkció.

A termék ide kattintva érhető el.

No.1 DT8 MAX Vérnyomásmérő EKG Okosóra IP68 BT Hívás

M18 Plus EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérővel Pulzusmérővel Hőmérővel 

Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkcióval. Testhőmérő, Légzésszám figyelő. Magas pulzus jelzése. EKG diagram és Kiértékelés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. 

A termék ide kattintva érhető el

M18 Plus EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérővel Pulzusmérővel Hőmérővel

 

 

Nézd meg az összes Okosóránkat ide kattintva!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

Mit tud egy Vércukormérő Okosóra?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2023:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2023-ban, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2023-ban

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2023-ban

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra