Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2024-ben

Smartos.hu
2024. 05. 30. 09:55:03

Az utóbbi években az okosórák számos egészségügyi funkcióval is fel lettek szerelve, így nem csak a kényelmünket szolgálják és divatosak, de sok hasznos információt is ki tudunk nyerni belőlük. Természetesen tudni kell, hogy ezek nem gyógyászati segédeszközök, ennek ellenére a nagy változásokra, eltérésekre és a hosszútávú trendekre felhívják a figyelmünket.*

Mit tud egy EKG okosóra?

A megszokott lépésszámláló, kalóriaszámláló és alvásmonitor mellett több mérési funkció is előtérbe került: Pulzusmérés, Vérnyomásmérés, Véroxigén-mérés, Testhőmérséklet-mérés és 2022-től egyre több órában az EKG diagram készítése is.

A vérnyomásmérő, pulzusmérő és véroxigén-mérő funkció – típustól függően – tud manuálisan, vagy automatikusan is mérni telefon nélkül is. Tehát óránként automatikusan elkészülnek a mérések. Viszont az EKG diagram készítéséhez nagyon javasoljuk - sok esetben magyar nyelvű - okostelefonos alkalmazás használatát. Ennek az oka, hogy a diagram nagyobb kijelzőn jobban követhető, mint egy óra kijelzőn, illetve az alkalmazásból tovább is tudjuk küldeni orvosunknak, követhetjük a trendek alakulását és olvashatjuk a kiértékelést.

Viszont idén már találkoztunk olyan órával, amelynél az óra kijelzőjén is megjelenik a valós EKG diagram, (és nem csak animáció, mint régebbi órák esetén), valamint a mérés végeztével a rövid kiértékelés is, ami jelzi az eltéréseket. Természetesen ezek a mérések is megjelennek a magyar nyelvű telefonos alkalmazásban percre pontosan, hónapokkal később is. 

 

Hogyan működnek az EKG Okosórák?

A mérés kb. 1 perc alatt elkészül. Egyre több órában, már nem csak egy beépített elektróda segít a mérésben, hanem 2-3 darab is, így pontosabb méréseket érünk el velük. A hátlapi elektródák a csuklónkkal érintkeznek, míg a 3. elektróda általában az óra egyik oldalára kerül, amelyet a mérés során a másik kezünkkel kell érintve tartani, így "zárva a kört". A mérés közben az órán található elektródák érintkeznek a bőrrel, míg a szenzor rögzíti a pulzust, és a telefonos alkalmazásban pedig követhető a diagram.

A mérés lezárása után, egyre több típusú EKG okosóra felhívja a figyelmünket az esetleges eltérésékre is, kapunk egy Mesterséges Intelligencia által készített kiértékelést is. Ez megfigyeli a diagramunkat és a nagy eltéréseket tudja jelezni, ami után érdemes egy orvosi kivizsgálást is kérni.

Természetesen a korábban mért EKG diagramok is visszanézhetők az alkalmazásban, így láthatjuk a tendenciákat is. 

 

 

Összeszedtük kínálatunkból a TOP 5 Legjobb EKG Okosórát 2024-ben.

(A sorrend nem számít, különböző tudású és megjelenésű órákat választottunk, Vásárlói visszajelzések és saját teszteink alapján)

NÉZD MEG MINDET, a sorrend nem számít!

 

 

No.1 G08 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel Véroxigén-mérővel

Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkcióval. Testhőmérő, Légzésszám figyelő. Magas pulzus jelzése. EKG diagram és Kiértékelés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. Új típusú EKG szenzorok.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

No.1 G01 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel Vér-oxigénmérő

 

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel

Könnyed mégis elegáns megjelenés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén-mérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelés.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

 

JL08 Női EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Bluetooth telefonálás az órán keresztül. EKG diagram és Kiértékelés az órán és a Magyar nyelvű telefonos alkalmazásban.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

JL08 Női EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67 

 

 

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67 

Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkcióval. Testhőmérő, Légzésszám figyelő. Magas pulzus jelzése. EKG diagram és Kiértékelés az órán és a Magyar nyelvű telefonos alkalmazásban. Bluetooth telefonálás.

A termék ide kattintva érhető el

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67

 

EP03 24 órás EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel + EKG Érzékelő 

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén-mérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. Manuális és Folyamatos EKG diagram készítése, EKG mellkas tapasszal.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP03 24 órás EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel + EKG Érzékelő

 

 

Nézd meg a többi EKG Okosóránkat ide kattintva!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2024:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2024-ben, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2024-ben

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Okosóra 2024-ben

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra