Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

D88 Női Okosóra vérnyomásmérő funkcióval és pulzusmérővel teszt - A legszebb okosóra

Smartos.hu
2019. 11. 05. 16:31:05

D88 Női Okosóra vérnyomásmérővel és pulzusmérővel és véroxigénmérővel teszt – Igazi okosóra, igazi nőknek!

 

Általában a legtöbb okosóra kinézete, olyan unisex, semmi különbség nincs férfi vagy női okosóra között. Maximum a szíjat lehet cserélgetni. De mi megkerestük azt a típust, ami nem csak egy egyszerű okosóra, hanem megjelenésünk kiegészítője, egy olyan okosóra, amit nőknek szántak. A D88 okosóra fel van szerelve minden okosóra funkcióval, sőt még többel is, de sokkal egyedibb, egy igazi csajos óra.

 

Lássuk a csomagolást és tartozékokat:

Ahogy az óra is esztétikus visszafogottságot képvisel, úgy a doboz is, amiben érkezik. Egyszerű fehér karton, pont tökéletes méretű. Amikor elképzelünk egy ajándékot, pont erre szoktunk a legtöbben gondolni. 

A lapos dobozban az óra és a szíjak egymás mellé vannak helyezve, így első használatkor, csak rá kell pattintani a barack színű szilikon szíjakat a Rose Gold órára.

Az óra mellé a mágneses töltőkábel jár, amivel egyszerűen USB kimenetről tudjuk tölteni az órát. 0-100%-ra 2 óra alatt tölt fel az óra ezután 4-5 napig tudjuk használattól függően.

(A kép alatt folytatódik)

 

Külső:

Az D88 okosóra egyértelműen a nőket célozta meg kialakításban. Nagyon kecses és finomak a vonalak, és a színek is harmonizálnak egymással. A szilikon szíj jól fekszik a csuklón és nagyon kényelmes akár sportolás közben is.

Az óra hátlapján látjuk a szenzorokat középen, amelyek gondoskodnak a vérnyomásmérésről, pulzusmérésről és a véroxigén mérésről. Szintén a hátlapon kapott helyet a töltő érintkező.

A kedvenc női okosóránk jobb oldalán egy fizikai gomb van, amivel be tudjuk kapcsolni az órát illetve rövid nyomással a kijelzőt tudjuk ki-bekapcsolni.

A kijelző pont jó méretű, jól látható a kijelző is távolról, de mégsem túlzás a csuklón. A fényerő szerencsére állítható és az egész órát az érintőképernyővel tudjuk irányítani.

A teszt végén lévő videón be is mutatjuk.

 

Funkciók:

Ahogy a bevezetőben is leírtam, a D88 egy olyan okosóra, ami nem szenved hiányt semmilyen funkcióban csak azért, hogy divatos és elegáns legyen. Amit megszokhattunk más okosórák kapcsán itt is elérhetők a népszerű funkciók, sőt még annál is több.

Megvannak a kényelmet szolgáló funkciók, például a hívások és üzenetek, értesítések jelzése, a telefonkereső funkció és természetesen az egészséges életmód felé terelő funkciók is.

Ilyen a lépésszámláló, megtett táv és elégetett kalória mérése, alvásmonitor és különböző mozgásra ösztönző funkciók.

De ennél többet is nyújt a női okosóra. Az órával elvégezhető a vérnyomásmérés, véroxigén szint mérése illetve dinamikusan (automatikusan) pulzusmérés is. Ehhez egyszerűen csak el kell indítani az adott funkciót az órán és 20-30 másodperc után megjelenik az eredmény.*

Sőt az óra sportoláshoz is használható, méghozzá elég sokféléhez. Az órán egyszerűen elindítjuk a megfelelő sportmódot (Futás, Kerékpározás, Túrázás, Úszás) és az óra rögzíti a teljesítményünket.

A fejlődés pedig kézen fogható, és nagyon jól motivál.

A cikk végén lévő videóban ezeket le is teszteltük.

*Az okosóra kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra. Használat előtt olvassa el a használati utasítást!

 

Csatlakozás és alkalmazás:

Az órát telefon nélkül is lehet használni, de a teljes élményért érdemes a telefonos alkalmazással párosítani. Így fognak csak a telefonos értesítések, hívások az órán is megjelenni. Android vagy iPhone készülékre is ingyenesen letölthető az áruházból a Fundo Pro alkalmazás, mely miután telepítettük egyszerűen megnyitható és kezelhető. A csatlakozás gyors és stabil.

Az órán mért adatok és mérések, eredmények visszanézhetők naptárszerűen perc pontossággal. Így a sportteljesítmények a fejlődéshez, a vérnyomás és pulzusmérés illetve véroxigén mérések eredményei szintén.

Az alkalmazásban érdemes a személyes adatokat még az elején megadni, hogy a mérések még pontosabbak legyenek.

A cikk végén lévő videóban ezeket le is teszteltük.

 

Összegzés:

Amennyiben női okosórát vásárolnál, vagy magadnak, vagy ajándékba, akkor a D88 okosórát mindenképpen jó szívvel tudjuk ajánlani. Az óra minden mai funkcióval el van látva, és mindez egy nagyon formás óra külsőben. A mérések pontosak, az óra nagyon jól kezelhető és gyorsan tanulható. Szerencsére fürdés közben sem kell levenni, hiszen vízálló.

Hagyd az átlagos, ugyanolyan okosórákat másnak, Neked legyen inkább egyedi.

 

Ha tetszett az óra, ide kattintva tudod megrendelni az oldalunkon.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra Okosóra teszt