Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Okosóra teszt

2023. 12. 06. 10:50:00

Rendkívül elegáns megjelenés, és minőségi anyagok. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Ez mind az JL05 okosórával könnyen lehetséges. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra. Sőt a hívásokat fel is tudjuk venni az órán, vagy újakat indítani az óráról, aktív Bluetooth segítségével.

2023. 11. 09. 09:53:13

Jelenleg a legprofibb okosóránkat teszteltük le, ami nem csak egyszeri, hanem folyamatos EKG diagramot is képes készíteni. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Ez mind az EP03-mal könnyen lehetséges. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra.

2023. 10. 18. 17:29:17

Minimalista megjelenés, egyszerű kezelés. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Ez mind az KS05 okosórával könnyen lehetséges. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra. Sőt a hívásokat fel is tudjuk venni az órán, vagy újakat indítani az óráról, aktív Bluetooth segítségével.

2023. 06. 30. 17:42:55

Kivételes most kettő nagy-tudású okosórát teszteltünk le, minőségi megjelenéssel, és minden olyan méréssel, amit elvárhatunk egy okosórától 2023-ban. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Egyszerű kezelésű menüben, teljes érintőkijelzővel. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra. Két óra tesztelése egyszerre nem véletlen, hiszen az E500 és az E09 szinte azonos tudással bír, csak üzemidőben különböznek és megjelenésben.

2023. 04. 24. 11:52:57

Okosóra kizárólag férfias csuklóra, röviden és velősen ez a No.1 DT3 Mate. De egy okosórát nem csak a külsőségek miatt veszünk hanem, azért is, hogy nagy tudással rendelkezzen.

A No.1 DT3 Mate okosóra rendelkezik EKG, vérnyomásmérő, pulzusmérő, vér-oxigénmérő szenzorral, méri a lépéseket, az alvásunk minőségét. Különböző emlékeztetőkkel vezet minket az egészséges életmód felé. (vízivás, mozgásra ösztönzés).

Az már megszokott lenne, ha csak jelezné a hívásokat, SMS-eket és alkalmazások értesítéseit. De a DT3 Mate ezen felül biztosítja, hogy a hívásokat az órán is fel tudjuk venni vagy új hívást tudjunk indítani róla Bluetooth segítségével. Mindez megspékelve egy magyarosított telefonos alkalmazással.

2023. 02. 24. 13:36:27

Elég komoly okosórát teszteltünk, a méltán híres Zeblaze gyártótól GTR sorozat új tagját. A mostani teszt a Zeblaze GTR 3 -ról fog szólni, ami automata pulzusmérést, vér-oxigénmérést, testhőmérőt, manuális Vérnyomásmérőt ígér, Bluetooth hívás funkciót és több, mint 70 sportmódot ígért, mindezt egy elegánsan sportos kerek óraformában.

2023. 02. 08. 11:31:16

Igazi, nagy-tudású okosóra, minőségi megjelenéssel, és minden olyan méréssel, amit elvárhatunk egy okosórától 2023-ban. Automata óránkénti vérnyomásmérés, pulzusmérés, testhőmérséklet mérés, éjszakai vér-oxigénmérés (és részletes alvásmonitor) és manuális 3 elektródás EKG készítése. Egyszerű kezelésű menüben, teljes érintőkijelzővel. Minden adat egy magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tárolva. Természetesen a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, értesítéseket is jelezni tudja az óra.  

2023. 01. 24. 13:20:00

Divatos, már jól-működő megjelenés, gyönyörű kijelző és nagy tudás

A No.1 DT8 Max okosóra rendelkezik vérnyomásmérő, pulzusmérő, vér-oxigénmérő, testhőmérő, EKG szenzorral, méri a lépéseket, az alvásunk minőségét. Különböző emlékeztetőkkel vezet minket az egészséges életmód felé. (vízivás, mozgásra ösztönzés).

Az már megszokott lenne, ha csak jelezné a hívásokat, SMS-eket és alkalmazások értesítéseit. De a DT8 MAX ezen felül biztosítja, hogy a hívásokat az órán is fel tudjuk venni vagy új hívást tudjunk indítani róla Bluetooth segítségével. Sőt még SOS hívás is elérhető benne. Mindez megspékelve egy magyarosított telefonos alkalmazással.

2023. 01. 12. 11:52:33

Igazán nőies megjelenés, nem a hagyományos fekete szürke kombináció, hanem a Rose Gold óraház és barack szín dominál az órában.

De egy okosórát nem csak a külsőségek miatt veszünk hanem, azért is, hogy nagy tudással rendelkezzen.

2022. 05. 25. 10:02:42

Ha fontos a rendszeres mérés és az eredmények nyomon követése, akkor az M18 Plus Automata Vérnyomásmérő Okosóra jó vételnek tűnhet.

Nem csak a vérnyomást képes 24 órában mérni, de pulzust, vér-oxigénszintet, testhőmérsékletet és légzésszámot is. Mindezt a magyar nyelvű telefonos alkalmazásban tudjuk követni.

A beépített 3 részes Elektróda az órán pedig az EKG diagramot hivatott elkészíteni, amiről egy rövid kiértékelést is kapunk az alkalmazásban.

És persze tudja ezen túlmenően a szokásos okosórás funkciókat, mint a lépésszámláló, alvásmonitor, sportmódok, hívások, üzenetek értesítések jelzése is.