Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TOP 3 Legjobb Okoskarkötő aktivitásmérő 2020-ban

Smartos.hu

A korábbi évekhez hasonlóan egyre népszerűbbé válnak az okoskarkötők. Most már nem csak a fiatal generáció, hanem az idősebbek is egyre szívesebben viselnek okoskarkötőt vagy aktivitásmérőt a csuklójukon.

Ahogy korábban jósoltuk, az okoskarkötők elmentek az egészségügyi irányba, most már egyértelműen látszik a trend, hogy az okoskarkötők viselői szeretnének teljes képet kapni egészségi állapotukról

 

Az eddigi napi tevékenység rögzítése (Lépésszám, megtett táv, elégetett kalória) egy pontosabbá válik, ahogy a most már elvárható pulzusmérés is. A vérnyomásmérő szenzorok szintén egyre jobbá válnak, így az új okoskarkötők vérnyomásmérési pontossága is sokat javult.

 

Amire tavaly még vártunk, az idén elérkezett, megjelentek az EKG mérésre is képes okoskarkötők, melyek ismét egy nagyon hasznos funkciót látnak el.

Természetesen, a hívások jelzése, üzenetek és értesítések megjelenítése is megmaradt, így nem csak jelez az okoskarkötő, kis rezgéssel, hanem akár el is tudjuk olvasni az üzenetet.

Az okoskarkötők kijelzője is sokat változott. Megjelentek a színes kijelzős változatok, sok esetben a fényerő is szabályozható lett, így egy sokkal kontrasztosabb, napfénynél is jól olvasható kijelzőket kaptunk. Ugyanez a fejlődés a vízállóság terén is számottevő, hiszen most már minden okoskarkötő megkapta az IP67, IP68 vagy 5ATM vízállóságot. Így nem kell félteni a zuhanyzástól, vagy fürdéstől, úszástól.

 

Na, de lássuk a TOP 3 legjobb okoskarkötőnket!

(A sorrend szubjektív)

 

F1 okoskarkötő vérnyomásmérővel, pulzusmérővel fitness funkciókkal

A legnépszerűbb okoskarkötőnk, automata vérnyomás- és pulzusmérés, kényelmes viselet.

(Színes kijelzős változat ide kattintva érhető el)

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

 

C18 Okoskarkötő Vérnyomásmérő és Pulzusmérő Fitness funkcióval

Színes kijelző, szabályozható fényerő, jól kalibrálható mérések, futó program.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

 

No.1 D58 Okoskarkötő Vérnyomásmérővel, EKG funkcióval IP68

Vérnyomásmérés, Pulzusmérő szenzor EKG funkcióval. Multisport program. Színes, nagy kijelző.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő