Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2023-ban

Smartos.hu
2023. 05. 03. 10:47:11

Ahogy minden éve - most már több, mint 5 éve - elkészítjük saját tapasztalatok és Vásárlói visszajelzések alapján az adott év 5 legjobb, kiemelkedő tudású Vérnyomásmérő Okoskarkötő listáját. 2023-ban sincs ez másként. De mielőtt a listára rátérek, nézzük milyen változásokon mentek át a karkötők 2022-höz képest.

Egy okoskarkötőnél már alap tudásnak számít a Színes kijelző, a Lépésszámláló, Kalóriaszámláló, Alvásmonitor és Pulzusmérés is. Szinte mindegyik rendelkezik különböző sportmódokkal. Nálunk csak vízálló típusok elérhetők vagy IP67 vagy IP68 minősítéssel, így egész nap nyugodtan tudjuk viselni. Természetesen jelezni tudják a telefonra érkező hívásokat, üzeneteket, alkalmazások értesítéseit is.

 

Egyre több esetben a kábeles töltést felváltotta a szíjba épített töltőcsatlakozó, így nincs szükség plusz kábelre is figyelni, egyszerűen a karkötőt tudjuk az USB kimenetre dugni.

Mivel érezhetően egyre többen viselnek okoskarkötőt, és egyre többen a középkorú és idősebb generációból, így a gyártók is jobban  odafigyelnek a visszajelzések szerinti megfelelésre. Azaz, nagy és jól olvasható kijelző, de mégis kompakt méret, egyszerű kezelhetőség. A funkciók tekintetében pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy a korábbi kezdetleges szintű mérések, sokkal pontosabbak és gyorsabbak legyenek, elérjék az orvosi pontosságot, amennyire a jelenlegi szenzorok és technológia engedi.*

 

Most már nem csak egyszeri mérésekre van lehetőség sok esetben, hanem vagy folyamatos monitorozásra, vagy automata mérésekre. Ez nem csak hatalmas kényelmet ad, hanem kizárja azt, hogy elfelejtjük elindítani a mérést. Az automata megoldások pedig nem csak a Pulzusmérésre igazak, hanem a Vérnyomásmérő, Vér-oxigénmérő, Testhőmérő funkciók is képesek erre számos karkötőnél, de még Légzésszám-figyelőt is találunk némely típusnál.

 

A másik újdonság, ami összefügg az automata mérésekkel, a magas pulzus jelzése, amikor elérjük a beállított határértéket, vagy épp az éjszakai alacsony vér-oxigénszint jelzése alvás közben.

Az utóbbi egy-két évben pedig az EKG diagram készítésére képes okoskarkötők is megjelentek, ami a rajta lévő elektródák és szenzorok segítségével rajzolja meg a diagramot. Sőt van olyan karkötőnk is, ami elemzi is a diagramot, és jelzi a nagy eltéréseket, figyelmeztet esetleges gondokra.

 

Egyre több esetben az okoskarkötőhöz kapcsolódó telefonos alkalmazás (Android, iOS) magyar nyelvű, így még könnyebb a kezelésük, de mi is pontos videós útmutatót is készítünk az okoskarkötők használatról. Az egyszerű kezelést az is elősegíti, hogy az okosórákkal ellentétben egyetlen egy érintőgomb van a karkötőn, így könnyen tudjuk használni, az ikonoknak köszönhetően angol tudás nélkül is.

 

Na, de lássuk a TOP 5 Legjobb Okoskarkötőt Vérnyomásmérő funkcióval.

(A sorrend szubjektív, nézd át az összeset és a Számodra hasznosat válaszd!)

 

 

V3E EKG Okoskarkötő Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Vér-oxigénmérő funkcióval

Igényes megjelenés, Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. EKG diagram készítés és kiértékelés az alkalmazásban. Nagyon precíz alvásmonitor és Automata Vérnyomásmérés, Pulzusmérés, Vér-oxigénmérés.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

V3E EKG Okoskarkötő Automata Vérnyomásmérővel Pulzusmérő Vér-oxigénmérővel

 

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérő Pulzusmérő Véroxigén-mérő funkcióval IP68

Igényes megjelenés, Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. Légzésszám figyelés, Magas pulzusszám jelzése, EKG kiértékelés az alkalmazásban.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérővel Pulzusmérővel Véroxigénmérés 

 

K18 Pro Női Vérnyomásmérő Okoskarkötő Pulzusmérő Hőmérő Funkcióval

Kifejezetten nőknek szánt okoskarkötő. AMOLED kijelző, a gyönyörű megjelenésért. 

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

K18 Pro Női Vérnyomásmérő Okoskarkötő
 

P1 Plus EKG Okoskarkötő Automata Vérnyomásmérő Testhőmérő Pulzusmérő funkcióval

Automata Vérnyomásmérés, Véroxigén-mérő, Pulzusmérő szenzor. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. EKG diagram készítése. Magas Pulzusszám jelzése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P1 Plus Vérnyomásmérő Okoskarkötő Pulzusmérővel Lázmérővel EKG mérés 

 

 

S5 Plus Okoskarkötő Aktivitásmérő Vérnyomásmérő, Pulzusmérő,Testhőmérő funkcióval IP68 

Vérnyomásmérő, Pulzusmérő, Vér-oxigénmérő, Testhőmérő funkció. Hívások, Üzenetek jelzése. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással!

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

S5 Plus Okoskarkötő Aktivitásmérő Vérnyomásmérő, Pulzusmérő,Lázmérő funkcióval IP68

 

Nézd meg az összes Okoskarkötőnk ide kattintva!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2023:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2023-ban, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2023-ban

TOP 5 Legjobb Okosóra 2023-ban

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő