Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Ön itt jár: > >

A TOP 3 legjobb okoskarkötő 2017-ben

2017. 09. 29. 00:00:00

 

A TOP 3 legjobb okoskarkötő 2017-ben

 

Mi az okoskarkötő vagy aktivitásmérő trend 2017-ben?

Mivel egyre több lehetőséget látnak a gyártók az okos karkötőkben, ezért megpróbálják minél több funkcióval felszerelni őket. Ami nem egyszerű, ilyen kis felületen megoldva. De követve a trendet, azt látjuk, hogy idén abszolút az egészségmegőrzés irányba mentek el. Mit jelent ez?

A legtöbb okos sportkarkötő, nem csak jelzi az értesítéseket, hanem mérőeszközként funkcionálnak. Azaz, beépítettek jobb és nagyobb pontosságú vérnyomásmérő, pulzusmérő, véroxigénszint-mérő szenzorokat az okoskarkötőkbe. Ezek akár önállóan is képesek működni, de a telefonnal szinkronizálva több hónappal korábbi eredmények is visszanézhetők, statisztikaként. Természetesen az alkalmazások is egyszerűsödtek és javult a felhasználói élmény iPhone-on és Android készüléken is.  Bővebben előző cikkeimben találsz információt a témáról.

De nézzük, melyek a legjobb okoskarkötők idén?

 

FRISSÍTÉS: Elkészült 2018 Legjobb Okoskarkötőinek TOP 3 listája, melyet ide kattintva érsz el!

 

TOP 1: F1 Okoskarkötő

Az igazi csúcskategóriás vérnyomásmérős okoskarkötőnk. A piacon legjobb ár-érték arányú aktivitásmérő okoskarkötő. Az összes mérés (vérnyomás, pulzus, véroxigén) és a sportfunkciók (lépés, kalória, megtett táv) a kijelzőről jól leolvasható a nagy számoknak és háttérvilágításnak köszönhetően. A mérések pontosak és jó iránymutatásként szolgálnak. A telefonos applikáció használata rendkívül egyszerű, a szinkronizálás nagyon gyorsan megtörténik, felülete átlátható. IP68-as vízállósági védettséggel rendelkezik. Szíja fekete szilikon, töltője csiptetős, egy töltéssel 6-7 napig lehet viselni.

Napidroid teszt.
A termék adatlapja ide kattintva elérhető.

TOP 2: M5 Okoskarkötő

Első generációs vérnyomásmérős okoskarkötő. Nagyon jó visszajelzések, egyszerű használat. Az M5 funkciói között megtaláljuk a vérnyomásmérést, pulzusmérést és a többi sport funkciót. A kijelzőn a pulzus változását folyamatosan is tudja mérni. Az első szinkronizáció a telefonnal kicsit bonyolultabb a kelleténél, de ehhez készítettünk egy videót, ami alapján lépésről lépésre, 1 percen belül össze lehet hangolni a két okoseszközt. A mérések a telefon alkalmazásából indíthatók. Szíja fekete szilikon, töltője csiptetős, egy töltéssel kb. 5-6 napot bír.

A termék adatlapja ide kattintva elérhető.

TOP 3: Xiaomi Miband 2               

A Xiaomi Miband sorozat 3. tagja. Az előző kettőhöz képest, kapott kijelzőt, méghozzá nagyon jól láthatót, érintőgombot és pulzusmérőt is. Egy érintőgombon tudunk váltani a funkciók között. Beüzemelése pofonegyszerű, használata szintén. Egy töltéssel bő 20 napot is kibír. Talán a felsorolásból a legismertebb típus.

Fekete szilikon szíjjal elérhető nálunk ide kattintva. 

 

Érdekel a téma? Az összes okoskarkötős cikket ide kattintva találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő