Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

P32 Vérnyomásmérő Okosóra Nőknek, Pulzusmérővel, Vér-oxigénmérővel IP68 teszt

Most egy olyan női okosórát teszteltünk le, amire már régóta kíváncsiak voltunk. A P32 igazi, szép külsejű és egyszerűen kezelhető óra hatását kelti első látásra. De nézzük, mit tud még.

 

P32 Női Okosóra csomagolása és tartozékai:

A P32 Női okosóra egy egyszerű dobozban érkezik. Az órát két különböző színkombinációban lehet megrendelni, ettől függ, milyen szíj érkezik hozzá. A Rose Gold óraházhoz, barack színű szilikon szíj jár, míg a fekete házú kivitelhez fekete szilikon szíj. A szíj mindkét esetben egyszerűen cserélhető, és ami fontosabb, hogy kényelmes és csatos kivitelű.

Emellett még egy töltőkábel is érkezik az órához, amivel 1,5 óra alatt fel tudjuk tölteni az órát 0-100%-ra. Ezután kb. 7 napos üzemidővel számolhatunk. Fontos, hogy töltőadaptert nem ad most sem a gyártó a csomagban, és mivel 1A-es töltővel tölthető az óra, ezért a telefon töltője nem biztos, hogy jó lesz.

 

P32 Okosóra Külseje:

Az óra egyik nagy vonzó tulajdonsága az 1,65” –os teljes érintőkijelző. Ezzel igazi élmény az óra kezelése, így egy kerekített szélű üveglap is védi a külső sérülésektől. Egyébként a fényerő is állítható, méghozzá a legnagyobb fokozatban már-már túl erős is tud lenni, de ez nyári napsütésben előnnyé válik.

Az óra háza karcsúsított, vékony, így szépen tud feküdni női csuklón. A hátlapi szenzor sziget is süllyesztett, így az sem tartja el a bőrtől az óra többi részét. A hátoldalon még a töltési érintkezőket találjuk.

Az óra házán jobb oldalt egy fizikai gombot találunk, amivel az órát tudjuk ki-bekapcsolni.

A teszt végén lévő videón be is mutatjuk.

 

P32 Női Okosóra Vérmyomásmérővel

 

P32 Vérnyomásmérő női Okosóra Funkciói:

Ahogy fent is említettem, az órát a teljes érintőképernyővel tudjuk kezelni. Ha fentről lefelé húzzuk az ujjunkat, akkor a gyors beállításokat találjuk, ha alulról felfelé, akkor az értesítéseket érjük el.

Balra vagy jobbra húzva a menübe jutunk el.

Rengeteg óralap közül tudunk választani az órán, egy részük az órán rajta van, a nagyobbik rész pedig a telefonos alkalmazásból másolható az órára nagyon egyszerűen. Digitális és analóg megjelenés is elérhető. De akár saját fénykép alapján is tudunk háttérképet készíteni.

A Lépésszámláló, kalóriaszámláló, Megtett távolság mérése automatikusan működik. Éjszaka pedig az alvásmonitor rögzíti alvásunk minőségét.

Az óra fő funkció között megtaláljuk a Vérnyomásmérőt, Véroxigénmérőt, és Pulzusmérőt is. Az első manuálisan indítható el az óráról vagy a telefonról. Míg a pulzusmérés tud automatikusan is működni. Mért eredmények az óra kijelzőjén is megjelennek, de a telefonos alkalmazásban követhetők hosszútávon.*

A funkciók között megtaláljuk a Sportmódokat, melyet elindítva az adott sportra jellemző értékeket méri az óra. Rengeteget találunk köztük. Használható: Futáshoz, Úszáshoz, Kerékpározáshoz, Túrázáshoz, Labdajátékokhoz, Tánchoz, Tornához.

 

A cikk végén lévő videóban ezeket be is mutatjuk.

*Az okosóra kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra. Használat előtt olvassa el a használati utasítást!

 

P32 Okosóra Csatlakozása a telefonos alkalmazáshoz:

Az órát telefon nélkül is lehet használni, de a teljes élményért érdemes a telefonos alkalmazással párosítani. Így fognak csak a telefonos értesítések, hívások az órán is megjelenni. Android vagy iPhone készülékre is ingyenesen letölthető az áruházból a GloryFit alkalmazás, mely miután telepítettük egyszerűen megnyitható és kezelhető. A csatlakozás gyors és stabil. Az alkalmazást könnyen lehet kezelni.

A főképernyőn találjuk a fő mérési funkciók eredményeit lapozgatva, és különböző bontásokban és diagramokban is tudjuk elemezni azokat.

Ami egy remek kiegészítő funkció, hogy a vérnyomásmérést a telefonról is el tudjuk indítani, így nem szükséges még az órához sem nyúlni. Nyilván embere válogatja, ki melyiket szereti jobban, de legalább a lehetősége megvan.

A beállításokban érdemes megadni a személyes adatainkat (kor, súly, magasság), hogy a mérések gyorsabbak és pontosabbak legyenek. Illetve itt tudjuk testre szabni az óra beállításait is, beállítani, értesítéseket, méréseket.

Be tudjuk kapcsolni az alkalmazásban a folyamatos Pulzusmérést is.

A cikk végén lévő videóban ezeket le is teszteltük.

 

Összegzés:

Az óra tud mindent, amit egy több, mint belépő szintű órától várhatunk. A mérések gyorsak és egész pontosak is, az anyaghasználat rendben van. Az alkalmazás használata is érthető és stabil a kapcsolata. Az P32 Okosórát olyan nőknek tudjuk ajánlani méretei és kialakítása miatt, akik szeretnének nem csak egy hasznos okosórát, de fontos az is, hogy jól nézzen ki. Vagy férfiaknak, akik szeretnének hasznos ajándékot adni párjuknak, anyukájuknak, nagymamájuknak.

Ha tetszett az óra, ide kattintva tudod megrendelni az oldalunkon az eredeti, No.1 P32 Vízálló Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórát, 1 év gyári garanciával.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra teszt