Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Ön itt jár: > >

Olcsó SIM kártyás okosóra - Y1 Plus

A nagy kijelzős telefonok mindig is megosztották az embereket. Túl nehéz eltenni és túl nehéz elővenni. Vagy egyszerűen nem akarunk telefont vinni magunkkal, mert mondjuk sportolunk, de mégis elérhetőek akarunk lenni.

Erre jelent megoldást a Y1 Plus SIM kártyás okosóra, mely jelenleg az egyik legolcsóbb kerek kijelzős okosóra, ami SIM kártyával kombinálva teljesen függetlenít a telefontól.

De ha értesítőként szeretnéd használni, arra is jó megoldás, hiszen Android és iPhone készülékkel is kompatibilis, jelzi a hívásokat és értesítéseket, melyeket meg is tudsz válaszolni, vagy felvenni a telefont és az órán keresztül beszélni.

Egy ilyen olcsó okosóra vásárlása, megkönnyíti az életedet, sőt jobbá is teszi, mert a beépített lépésszámláló segít az egészségesebb élet felé.

 

Nézd meg mit tud még!


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra