Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az okosóra motivál!

Smartos.hu
2019. 02. 13. 20:06:00

Hogyan tud motiválni egy okosóra sportolás közben?

 

SAJÁT PÉLDA!

Miközben mi futunk/ biciklizünk vagy bármit is csinálunk, aközben a kis okosóránk vagy sportkarkötőnk folyamatosan mér, elemez és értékel. Akár közben is rá tudunk nézni, de a legjobb a végén.

Miért is jó ez?


Mert összesíti az összes információt az aktivításunkról. Hány percet, milyen messzire, milyen úton(Igen, van olyan ami GPS alapján rögzíti) milyen sebességgel, milyen átlagos pulzussal, milyen magasságban? Mindent amit csak tudni szeretnénk, sőt olyat is, amiről azt se tudtuk hogy van ilyen. És ez nagyon motiváló tud lenni.

 

 

"Utáltam futni…. Szerettem sportolni,  de futni nagyon kényszerből. Mondták teszteljem le az egyik órát, hát igen... muszáj volt futni… 1km-t alig bírtam lefutni, pedig jó kondim van, de egyszerűen sehogy se sikerült elfoglalni közben magam, elszállt a motiváció. De lefutottam és jöttek az eredmények, néztem a pulzust, az átlagsebességet és valahogy, de megjött a versenyszellem.
Elkezdett zavarni, hogy ilyen béna vagyok… Úgy, hogy következő nap ismét elmentem és futottam…
Ugyanúgy 1 km volt, de átlagosan gyorsabban, kevesebb megállással, alacsonyabb pulzussal. Ezt persze futás közben nem érzem, csak azt, hogy nem halok meg a végére. És ez elkezdett motiválni. A számok azon az órán… 1,5 hét elteltével, azon kaptam magam, hogy megvan a 3km, megállás nélkül 11km/h-s átlagsebességgel. El voltam ájulva magamtól, és a legjobb, hogy az óra is megdícsért, hogy szép munka, cél elérve."

Válaszd ki a saját okosórádat vagy okos - fitness karkötődet lejjebb görgetve!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő Okosóra