Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Ön itt jár: > >

Ne vásárolj úgy, hogy nem tudod mit tud a termék!

Smartos.hu
2019. 09. 17. 06:58:56

Ne vásárolj úgy, hogy nem tudod mit tud a termék!

Tudjuk ha interneten rendelsz, nem tudod kipróbálni a termékeket, nem tudod megnézi valóban tudja az adott funkciót a termék. 
Mi nekünk nagyon fontos, hogy itthon is kultúrája legyen a netes vásárlásnak, annak ellenére, hogy nagyon sok olyan webshop van, ahol vagy hamisítványokat árulnak, vagy vásárlás után nem elérhető a webáruház vagy nem adnak normális számlát....

AZ ILYEN WEBSHOPOKAT NAGYON UTÁLJUK MI IS!

A fenti 3 dolog, nálunk elfogadhatatlan!

DE, most a termékek kipróbálását is szeretnénk minél emberközelivé tenni!
Lehet, hogy már láttad, lehet hogy nem, de van nekünk egy YOUTUBE csatornánk, amin az összes termékünket egyesével, valósan leteszteljük és bemutatjuk, akár új termék, akár egy szíjcsere lebonyolítása, hiszen ez a legjobb módja, hogy mindenki mellett virtuálisan ott legyünk.

Most arra szeretnénk kérni Téged, hogy ha tetszik a törekvés, vagy a videóink, vagy az ötlet, akkor kérjük iratkozz fel a csatornára, amit ezen a linken érsz el és jobb felül pirossal a Feliratkozás gombra kattints: IDE KATTINTS!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog