Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Termékek Menü

Mire figyeljünk okoskarkötő választásnál?

Smartos.hu
2019. 04. 12. 12:30:00

Az okoskarkötőket olcsóságuk ellenére alaposan körül kell járni mielőtt, megvásároljuk. Mi ehhez adunk segítséget.

 

Mire van szükségünk?

Tudjuk, hogy nagyon jó, ha millió funkció elérhető egy eszközben, annál hasznosabb. Néha a kevesebb, több. Fontos átgondolni, hogy mire akarjuk főleg használni az okoskarkötőt. Ha főleg azt szeretnénk, hogy jelezze a hívásokat és üzeneteket is el lehessen olvasni rajta, lehet érdemesebb egy okosórát keresni. Ha sportolás mérése a cél akkor, jó lesz az okoskarkötő, de olyat kell választani, amiben elérhető az a sportmód. Ha egészség megőrzése a cél és a pulzusmérés vagy a vérnyomásmérés, akkor felesleges bele egy futóprogram. Persze, azért a legtöbb esetben egy okoskarkötő sok funkcióval rendelkezik, a fentiekkel együtt érdemes, azt választani, amiben specializálva van az a terület, ami nekünk fontos.

 

A szíj kiválasztása

Hiába tud mindent egy okoskarkötő, ha nem fogjuk viselni. Fontos tudni a méreteket. A mi általunk árult okoskarkötők méretei általában 6-23 cm között állíthatók. Így nőknek és férfiaknak egyaránt jók lehetnek. A karkötők szíja szinte mindig szilikonból készült, hogy a napi viselés során az izzadság ne tegyen benne kárt és kényelmes legyen a viselete.

 

Kompatibilitás

Ha az okoskarkötőnket teljeskörűen szeretnénk használni, akkor érdemes a hozzátartozó alkalmazást letölteni a telefonunkra. Ezzel értékes adatokat fogunk tudni kapni illetve sok beállítás ott elvégezhető könnyedén. A nálunk kapható okoskarkötők mind Android, mind iOS rendszerrel kompatibilisek, így nincs akadály a használathoz. (Android 4.3 és iOS 7 felett)

 

Az okoskarkötő ára

Az okoskarkötő vásárlás egyik legfontosabb tényezője, hogy mennyit szánunk rá. Egy okoskarkötő ára nálunk 7.000Ft-tól kezdődik, és átlagosan 30.000Ft a maximum összeg. Nos, elsőkörben arról kell megbizonyosodni, hogy a termék eredeti és gyári minőségű. A másik fontos dolog, hogy ismét gondoljuk át, melyik funkciók értékesek nekünk. Van, amikor egy olcsóbb karkötő is tudja ugyanazt. És van, amikor egy drága készülékben csalódunk.

 

Ha mindez tetszett, akkor még itt olvashat okosórákról vagy okoskarkötőkről.

Ha pedig úgy döntött, megnézi milyenek, ezek az okosórák vagy okoskarkötők, itt szedtük listába őket: Kattints ide!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra okoskarkötő
Garancia