Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Termékek Menü

Milyen okoskarkötőt válasszak?

2017. 09. 28. 00:00:00

Milyen okoskarkötőt válasszak?

 

Az előző két részben bemutattam, mit tud egy okoskarkötő vagy egyáltalán mi az. Ebben a részben pedig kiválaszthatod melyik típus való Neked.

A választás több mindentől függ, de leginkább Tőled. Neked melyik tetszik kinézetre, mire szeretnéd használni, milyen környezetben viselnéd. stb.?

Megkülönböztetünk kijelző nélküli és kijelzős okoskarkötőt.
Amelyiken nincs kijelző, ott az adatokat kizárólag a telefonon tudod megnézni. De manapság sokkal hasznosabb a kijelzős változat. Tény, hogy a kijelző miatt viszonylag több energiát fogyaszt, de akár telefon nélkül is tud önállóan működni, mutatja az adatokat és az időt is. Így ha ez fontos Neked, javasolt kijelzővel szerelt típust választani, átlagban egy ilyen okoskarkötőt is egy töltéssel 4-10 napig lehet használni. A töltés is csak 1 órát vesz igénybe.
Amennyiben viszont csak egészségmegőrzésre vagy jelzésre használnád a karkötőt, akkor a kijelző nélküli is megfelelő lehet, így tényleg csak egy jelző-mérőeszközként funkcionálna.

A CIKK A KÉP ALATT FOLYTATÓDIK

A szíj már más tészta. Ez kihangsúlyozhatja a karkötő jellegét. Inkább elegáns vagy inkább sportos. A színe is meghatározza, hogy milyen környezetben érdemes használni. De egyáltalán nem ritka manapság, ha egy nő fekete, vagy egy férfi piros színű sportkarkötőt visel, elvégre egy ilyen kiegészítő feldobja az egész megjelenésünket.

A legjobb választás szerintünk a fekete színű, kényelmes, szilikon pántos okoskarkötő, melyet minden alkalomra fel lehet venni, így nem szükséges cserélgetni a szíjat, akár egy sportos edzésre, akár egy elegáns partira vagy hívatott.

Nézd meg a TOP 3 legjobb okoskarkötőt! 

Érdekel a téma? Az összes okoskarkötős cikket ide kattintva találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő
Garancia