Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Milyen okoskarkötőt válasszak?

2017. 09. 28. 00:00:00

Az előző két részben bemutattam, mit tud egy okoskarkötő vagy egyáltalán mi az. Ebben a részben pedig kiválaszthatod melyik típus való Neked.

A választás több mindentől függ, de leginkább Tőled. Neked melyik tetszik kinézetre, mire szeretnéd használni, milyen környezetben viselnéd. stb.?

 

Megkülönböztetünk kijelző nélküli és kijelzős okoskarkötőt.


Amelyiken nincs kijelző, ott az adatokat kizárólag a telefonon tudod megnézni. De manapság sokkal hasznosabb a kijelzős változat. Tény, hogy a kijelző miatt viszonylag több energiát fogyaszt, de akár telefon nélkül is tud önállóan működni, mutatja az adatokat és az időt is. Így ha ez fontos Neked, javasolt kijelzővel szerelt típust választani, átlagban egy ilyen okoskarkötőt is egy töltéssel 4-10 napig lehet használni. A töltés is csak 1 órát vesz igénybe.
De manapság már nagyon ritka a kijelző nélküli változat, hiszen inkább az egészségmegőrző irányba tendálnak.*

*Az okoskarkötők kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

A CIKK A KÉP ALATT FOLYTATÓDIK

A szíj már más tészta

Ez kihangsúlyozhatja a karkötő jellegét. Inkább elegáns vagy inkább sportos. A színe is meghatározza, hogy milyen környezetben érdemes használni. De egyáltalán nem ritka manapság, ha egy nő fekete, vagy egy férfi piros színű sportkarkötőt visel, elvégre egy ilyen kiegészítő feldobja az egész megjelenésünket.

A legjobb választás szerintünk a fekete színű, kényelmes, szilikon pántos okoskarkötő, melyet minden alkalomra fel lehet venni, így nem szükséges cserélgetni a szíjat, akár egy sportos edzésre, akár egy elegáns partira vagy hívatott.

 

Az okoskarkötő tudása:

Nyilván mindenki a legnagyobb tudású okoskarkötőt szeretné, de gondoljuk át szükségünk van-e minden funkcióra. Ha csak divatkiegészítőként használod, akkor felesleges, hogy a legdrágább legyen. Ha nem szoktál rendszeresen sportolni, akkor mindegy hogy van-e benne sportprogram. Mindenképpen nézzük meg, hogy az összes funkció küzül, mire van szükségünk valóban. Ezután tudunk finomítani. Ha például a vérnyomásmérés a fontos, akkor ennek kell a legjobbnak lenni benne, és ne csak manuálisan, hanem automata üzemmódban is tudjon mérni. 

 

Nézd meg a TOP 3 legjobb okoskarkötőt! 

Érdekel a téma? Az összes okoskarkötős cikket ide kattintva találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő