Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért hasznosak az okosórák és okoskarkötők vezetés közben?

Smartos.hu
2019. 04. 12. 10:10:00

Vezetés közben ne telefonálj! – mondja mindenki. Ami teljesen igaz is, hiszen nem biztonságos. De ezt nem egyszerű betartani a mai világban, hiszen jön egy értesítés egy kis hangjelzés és máris kíváncsiak vagyunk ki írt, mit írt, ki hív.

Nos, amint a telefonhoz nyúlunk, már nem is figyelünk az útra. Pont erre a helyzetre jó megoldás az okosóra vagy okoskarkötő viselése, hiszen le se kell venni a kormányról a kezet és már láthatjuk is a felvillanó kijelzőn, hogy ki írt, akár azt is mit írt. És ha fontos, akkor félreállunk és megválaszoljuk. Ha meg nem, akkor elég később foglalkozni vele.

Ugyanez igaz a hívásokra is. Vannak olyan okosórák, amelyek segítségével úgy tudunk beszélgetni, mintha egy kihangosítón tennénk. A hívás beérkezik, amit fel tudunk venni és máris úgy beszélünk, mint Michael Knight a Knight Rider sorozatban.

Ha mindez tetszett, akkor még itt olvashat okosórákról vagy okoskarkötőkről.

Ha pedig úgy döntött, megnézi milyenek, ezek az okosórák vagy okoskarkötők, itt szedtük listába őket: Kattints ide!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő Okosóra