Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

K18 Pro Női Vérnyomásmérő Okoskarkötő Testhőmérő Pulzusmérő Véroxigénmérő funkcióval lP67 teszt

Smartos.hu
2022. 03. 30. 13:52:14

Kifejezetten nőknek szánt okoskarkötőt teszteltünk le a K18 Pro formájában. Nem csak szép külsővel rendelkezik, de nagy tudással is. Vérnyomásmérés, Pulzusmérés, Vér-oxigén mérés, Testhőmérő funkció. Persze jelzi a hívásokat, értesítéseket is. És magyar nyelvű telefonos alkalmazással tudjuk összekötni. Nézzük meg pontosabban:

 

K18 Pro Aktivításmérő csomagolása és tartozékai:

Az óra egy kicsi dobozban érkezik, nem is kell sok hely neki, hiszen a karkötő mellett csak egy töltőkábelt kapunk. Ez azért érdekes, mert manapság azt sem kapunk hozzá, hanem a karkötőbe van integrálva a töltő, de a K18 Pro esetén külön mágneses töltőkábelt tudunk használni.

Fontos, hogy töltőadaptert nem ad most sem a gyártó a csomagban, és mivel 1A-es töltővel tölthető az óra, ezért a telefon töltője nem biztos, hogy jó lesz.

 

K18 Pro Női Okoskarkötő Külseje:

A karkötő nem csak színe, de méretei miatt is kimondottan női csuklóra lett tervezve.  Mindössze 22 gramm, ami kiemelkedő a kategóriában.

A szíja szilikonból készült, csattal szerelve, ami szintén ritka az okoskarkötőt között, de jobb tartást ad a mindennapokban, mint a patentos megoldások. Ami egy plusz, hogy a szíj extra kisméretű csuklóra is feltehető, így vékony csuklójú hölgyekre is gondoltak a gyártók.

A K18 Pro egyik fő vonzó tulajdonsága az 1.1”-os AMOLED kijelző, ami biztosítja a kiváló olvashatóságot napos időben is. Az óra kezelése, a kijelző alatti, érintőgombbal történik, ami az egyik legegyszerűbb kezelést biztosítja.

A hátlapon találjuk a szenzorokat a mérésekhez, illetve a töltőkábel érintkezőit is.

A teszt végén lévő videón be is mutatjuk.

 

K18 Pro Okoskarkötő nőknek

 

K18 Pro Vérnyomásmérő Okoskarkötő Funkciói:

A K18 Pro női karkötő kezelése egyszerű az egyetlen érintőgombnak köszönhetően. Rövid érintéssel a menüben lehet haladni a funkciók között, míg hosszú érintéssel elindítani az adott funkciót. Itt találjuk a lépésszámlálót, Alvásmonitor eredményeit, Pulzusmérést, Vérnyomásmérést, * Véroxigénmérést és Testhőmérőt tudjuk elindítani.

Valamint a sportmódokat találjuk még.

A karkötőben összesen 16 sportmód választható, de egyszerre csak 4 sportmódot mutat a karkötő. Azt, hogy mely 4 jelenjen meg, azt a telefonos alkalmazásban tudjuk kiválasztani.

A cikk végén lévő videóban ezeket be is mutatjuk.

 

*Az okosóra kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra. Használat előtt olvassa el a használati utasítást!

Női Okoskarkötő K18 Pro

 

K18 Pro Aktivításmérő Karkötő Csatlakozása a telefonos alkalmazáshoz:

A karkötőt telefon nélkül is lehet használni, de a teljes élményért érdemes a telefonos alkalmazással párosítani. Így fognak csak a telefonos értesítések, hívások az órán is megjelenni. Android vagy iPhone készülékre is ingyenesen letölthető az áruházból a KeepHealth alkalmazás, mely miután telepítettük egyszerűen megnyitható és kezelhető. A csatlakozás gyors és stabil. (Nem kell a telefon Bluetooth menüben párosítani a karkötőt, csakis az alkalmazáson belül)

Miután megfelelően összekapcsoltuk, azután fog a karkötőn az aktuális idő és dátum frissülni. Az alkalmazás felülete magyarosított, így könnyen érthető és kezelhető.

A főképernyőn találjuk a fő mérési funkciók eredményeit lapozgatva, és különböző bontásokban és diagramokban is tudjuk elemezni azokat.

A beállításokban érdemes megadni a személyes adatainkat (kor, súly, magasság), hogy a mérések gyorsabbak és pontosabbak legyenek. Illetve itt tudjuk testre szabni az óra beállításait is, beállítani, értesítéseket, méréseket. (Adjunk meg minden engedélyt az alkalmazásnak, hogy frissülni tudjanak az adatok a háttérben is)

Be tudjuk kapcsolni az alkalmazásban a folyamatos Pulzusmérést és a Testhőmérést is kapcsolni, ami egy nagyon hasznos funkció.

Itt találjuk a korábban említett óralapokat is, amelyek közül a számunkra megfelelőt ki tudjuk választani. Valamint a sportmódok állítását is.

A cikk végén lévő videóban ezeket le is teszteltük.

 

Összegzés:

A K18 Pro valóban nőknek lett tervezve, megnyerő külső, kényelmes viselet. Az AMOLED kijelző a valóságban is nagyon szépre sikerült. A kezelése nagyon könnyen megtanulható. Igaz az alkalmazásban van egy két fura magyar fordítás, de így is egyszerűen megérhető. A csatlakozás pedig stabil.

 

Ha tetszett a karkötő, ide kattintva tudod megrendelni az oldalunkon az eredeti, K18 Pro Női Vízálló Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okoskarkötőt, 1 év gyári garanciával.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okoskarkötő teszt