Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Okoskarkötő teszt

2020. 10. 13. 12:03:20

Az egyik legkomplexebb karkötőnket teszteltük le. Nem véletlen, hogy már nagyon népszerű nálunk, hiszen a legtöbb jelenleg elérhető funkciót tudja, automata mérésekre is képes és az alkalmazása magyar nyelvű. Megtaláljuk benne a testhőmérőt, az automata vérnyomásmérőt, pulzusmérőt és véroxigén-mérőt, valamint EKG diagram készítésre is van lehetőség. Mindezt egy nagyon szolid, de nagy kijelzős okoskarkötő formájában.

 

2020. 09. 30. 12:57:00

Azt a tendenciát látjuk, hogy sok esetben az okosórák több funkcióval vannak ellátva, és vagy nem kapunk extra funkciókat az okoskarkötőkbe vagy csak késve. Úgy tűnik, hogy a mostani helyzet felgyorsította beépített hőmérők elterjedését, ugyanis már most elérhető a testhőmérő az okoskarkötőben is. Persze a szokásos funkciók mellett.

2020. 02. 10. 09:55:00

Sokat keresgéltünk mire megtaláltuk a legjobbat. A P12 okoskarkötő nem csak hozza a szokásos vérnyomásmérő és pulzusmérő okoskarkötő funkciókat, de sokkal pontosabb mérésekre képes és valós időben készíti el az EKG diagramot, amit még ki is értékel. Találunk benne magas pulzusszámra figyelmeztető jelzést is. Minőségi megjelenés, anyagok és remek alkalmazás.

2019. 10. 25. 09:54:59

A No.1 sorozat új tagját, a D58 okoskarkötőt is öröm volt tesztelni. Tudni kell, hogy teljesen új típusú szenzor és érintkezők kerültek az okoskarkötőbe, így a vérnyomásmérés és pulzusmérés mellett már EKG készítésre is alkalmas lett.

2018. 06. 15. 13:00:00

Most egy korábbi okoskarkötőnket teszteltük le, mely nem is csak okos, hanem kimondottan sportkarkötőnek született. Ő a No.1 F4 Okoskarkötő. A No.1 az egyik legelterjedtebb gyártó a viselhető okoseszközök világában, nem véletlen, hogy elég nagy tapasztalattal rendelkeznek az igények kapcsán. A No.1 F4 karkötőt főleg aktívan sportolóknak tervezték. A No.1 F4 Okoskarkötő, számos fitnesz funkcióval lett felvértezve. Pulzus és vérnyomásmérés, lépés és kalóriaszámláló, megtett táv mérése. Kiemelkedő tulajdonsága hogy több sportmód közül lehet választani a pontos eredmény érdekében: Kerékpározás, túrázás, úszás, futás, labdajátékok. Került bele alvásfigyelő is és IP68-as vízállósági védelem. De mitől is lenne okos? Hát persze, hogy nem maradhatott ki az értesítések kijelzése (hívás, SMS, Facebook és EMAIL!!! ), valamint az egészséges életmódot támogató figyelmeztetések, mint a mozgásra ösztönzés.

2018. 05. 01. 00:00:00

Eljött a pillanat, hogy ismét egy új sport-fitnesz karkötőt mutassunk be.  A C18 okoskarkötő megkapta a legfontosabb fitness funkciókat és természetesen rendelkezik pulzus és vérnyomásmérő szenzorral is. Mutatós külső, színes kijelző és folyamatos pulzusmérés jellemzi. De ha már teszt, akkor nézzük meg részleteseben is.