Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

G25 Női Okosóra Automata vérnyomásmérő funkcióval Pulzusmérővel Teszt

Ha valóban nőies okosórát szeretnél vásárolni, de nem szeretnél lemondani az olyan nagyon hasznos funkciókról, mint az automata vérnyomásmérés, pulzusmérés és vér-oxigénmérés, alvásmonitor, akkor a G25 vízálló okosóra egy nagyon jó választás lehet.

 

G25 Okosóra csomagolása és tartozékai:

Az okosóra egy egyszerű dobozban érkezik.

Az óra és a szíj külön van szerelve, ez azt jelenti, hogy otthoni körülmények között cserélhető egyszerűen.

Az órán kívül összesen egy töltőkábel érkezik az órához, amivel 1,5 óra alatt fel tudjuk tölteni az órát 0-100%-ra. Ezután kb. 5 napos üzemidővel számolhatunk. Fontos, hogy töltőadaptert nem ad most sem a gyártó a csomagban, és mivel 1A-es töltővel tölthető az óra, ezért a telefon töltője nem biztos, hogy jó lesz.

 

G25 Okosóra Külseje:

Ha már női okosóráról beszélünk, akkor legyen egy igényes darab. A G25 nagyon különleges megjelenésű, kevés ennyire csajos órát láttunk. Az óra egy 1.28” teljes érintőképernyővel rendelkezik, amit üveglap véd a külső sérülésektől. Az óra háza fémből készült Rose Gold színben, ami az előlapon még extra díszítést is kapott kis üvegkristályok kíséretében. Valóban gyönyörűre sikerült ez az óra.

A műanyag hátlapon találjuk a szenzorokat vérnyomásméréshez, pulzusméréshez és a véroxigén-méréshez. Felette pedig a töltőérintkezőket.

Az óra két típusú szíjjal érhető el. Rose Gold finom-szövésű fém szíjjal, ami inkább elegánssá teszi az órát, vagy barack színű szilikon szíjjal, ami inkább sportos megjelenést biztosít.

A teszt végén lévő videón be is mutatjuk.

 

G25 Női Vérnyomásmérő Okosóra

 

G25 Automata Vérnyomásmérő Okosóra Funkciói:

A G25 Női okosóra kezelése nagyon egyszerű a teljes érintőkijelzőnek köszönhetően.

Elég sok óralapot is találunk az órához. Egy részük, az órában van, nagyobb része pedig a telefonos alkalmazásban. De akár egyedi háttérképet is bet tudunk állítani saját fotó alapján.

Ha fentről lefelé húzzuk az ujjunkat, találjuk a gyorshívómenüt. Ha felfelé húzzuk, akkor az értesítéseket találjuk.

Találunk egy gyakran használt funkció menüt balra húzva. Itt nagyon hasznos, hogy bővíthető és testreszabható a lista.

A menüben megtaláljuk a mérési funkciókat. Elindítva a mérést, az eredmény megjelenik a kijelzőn, de visszamenőleg csak az alkalmazásban követhetjük az eredményeket, de ott percre pontosan hónapokkal visszamenőleg is.*

Az óra természetesen jelzi a telefonra érkező hívásokat, SMS-eket, Értesítéseket is.

Állítható a fényerő, és állítható rezgés erősségnek köszönhetően teljesen személyre tudjuk szabni az órát.

Számos Sportmódot is találunk: Labdajátékok, Jóga, Futás, Kerékpározás, Szabad edzés, Túrázás.

 

A cikk végén lévő videóban ezeket be is mutatjuk.

 

*Az okosóra kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra. Használat előtt olvassa el a használati utasítást!

 

G25 Női Okosóra Csatlakozása a telefonos alkalmazáshoz:

Az órát telefon nélkül is lehet használni, de a teljes élményért érdemes a telefonos alkalmazással párosítani. Így fognak csak a telefonos értesítések, hívások az órán is megjelenni. Android vagy iPhone készülékre is ingyenesen letölthető az áruházból a Wearfit Pro alkalmazás, mely miután telepítettük egyszerűen megnyitható és kezelhető. A csatlakozás gyors és stabil.

A főképernyőn találjuk a fő mérési funkciók eredményeit lapozgatva, és különböző bontásokban és diagramokban is tudjuk elemezni azokat.

A beállításokban érdemes megadni a személyes adatainkat (kor, súly, magasság), hogy a mérések gyorsabbak és pontosabbak legyenek. Illetve itt tudjuk testre szabni az óra beállításait is, beállítani, értesítéseket, méréseket.

Be tudjuk kapcsolni az alkalmazásban az Automata Pulzusmérést és automata Vérnyomásmérést is.

A cikk végén lévő videóban ezeket le is teszteltük.

 

Összegzés:

Ha nagytudású okosórát keresünk, számos típust találhatunk. De sok esetben egyszerű, fekete unisex órák. A G25 maga nemében egyedülálló, nem csak tudja a manapság hasznos funkciókat, sőt kicsit többet is, de közben nagyon szép is lett. Az automata mérések elég pontosak, a menü jól használható, az alkalmazással jól tud együtt dolgozni.

 

Ha tetszett az óra, ide kattintva tudod megrendelni az oldalunkon az eredeti, G25 Női Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórát, 1 év gyári garanciával.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra teszt