Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Ön itt jár: > >

A TOP 3 Legjobb Okoskarkötő Fitness funkcióval 2018-ban

A TOP 3 Legjobb Okoskarkötő Fitness funkcióval 2018-ban

 

Foglaljuk össze, merre halad az okoskarkötők fejlődése. 2018-ban az összes gyártó egyértelműen a vérnyomásmérésre helyezi a hangsúlyt az okoskarkötők tekintetében. Látni azt, hogy az okosórákban is egyre jobban jelennek meg fitnesz funkciók, de azok, nem annyira erre vannak kihegyezve.

2018-as újdonságokat és bejelentéseket figyelembe véve, idén még az ECG (EKG) mérés lesz egy nagy újítás az okoskatötőknél. Természetesen megmaradnak a szokásos funkciók, mint a lépésszámláló, elégetett kalória számláló, pulzusmérés, vérnyomásmérés és alvásminőségfigyelés, de sokkal pontosabb szenzorokkal szerelik fel az aktivításmérő karkötőket. Így mostmár a gyakran sportolók is fel tudják használni, a teljesítményük elemzéséhez. A telefonról érkező értesítések (Facebook, Viber, Hívás, SMS) szintén megjelennek a sportkarkötő kijelzőjén, sőt idén jelent meg, hogy el is tudjuk utasítani a hívást, vagy elolvasni a teljes üzenet az okoskarkötőn.

Kíváncsian várjuk az újításokat, addigis mi összeszedtük 2018 eddigi legjobb okoskarkötőink TOP 3 listáját.

 

TOP 1:

F1 Okoskarkötő

Az igazi csúcskategóriás vérnyomásmérős okoskarkötőnk. A piacon legjobb ár-érték arányú aktivitásmérő okoskarkötő. Az összes mérés (vérnyomás, pulzus, véroxigén) és a sportfunkciók (lépés, kalória, megtett táv) a kijelzőről jól leolvasható a nagy számoknak és háttérvilágításnak köszönhetően. A mérések pontosak és jó iránymutatásként szolgálnak. A telefonos applikáció használata rendkívül egyszerű, a szinkronizálás nagyon gyorsan megtörténik, felülete átlátható. IP67-es vízállósági védettséggel rendelkezik. Szíja fekete szilikon, töltője csiptetős, egy töltéssel 6-7 napig lehet használni. (2017 utolsó hónapjainak egyértelmű győztese)

Napidroid teszt.
A termék adatlapja ide kattintva elérhető.

TOP 2:

C18 Okoskarkötő

Az idei év újdonsága. Megtalálhatóak benne a szokásos fitnesz funkció, de ki kell emelnünk a pulzus és vérnyomásmérés pontosságát. Dinamikus (folyamatos) pulzusmérés is elindítható, így mindig a pulzusérték valós-idejű eredményét látjuk a színes kijelzőn. Remek, hogy van benne külön Futás funkció, amikor a kijelzőn minden futáshoz köthető értéket láthatunk. A mérések az okoskarkötőről, és a telefon alkalmazásából is indíthatóak. IP67 vízállósági tanusítvánnyal. Szíja fekete szilikon és CSATOS, töltője csiptetős, egy töltéssel kb. 5-6 napot bír.

A termék adatlapja ide kattintva elérhető.

TOP 3:

No.1 F4            

A No.1 sorozat legjobb sportkarkötője. Természetesen tudja az értesítések kezelését, emellett vérnyomás - és pulzusmérésre is alkalmas. A fő vonzereje, hogy több sportmód közül is tudunk választani. (futás,kerékpár, úszás, foci, ping-pong)

Fekete szilikon szíjjal elérhető nálunk ide kattintva. 

Érdekel a téma? Az összes okoskarkötős cikket ide kattintva találod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő