Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2024-ben, ha vásárlás előtt vagyunk

Smartos.hu
2024. 05. 28. 13:21:00

Az Okoskarkötők használata mára egyre jobban elterjedt. Már nem csak a rendszeren sportolók viselik, és már nem csak a fiatalok trendi eszköze. Az évek során a divatos kiegészítő státuszból eljutott egy valóban hasznos mérőeszköz státuszba, ami nem csak kényelmesebbé teszi a napi rutint, de ösztönöz is az egészség fenntartására is.

A gyártók folyamatosan követik a Vásárlói visszajelzéseket és ezek szerint hoznak ki folyamatosan új funkciókat. Így volt ez kezdetben a pulzusmérővel, majd vér-oxigén mérővel, azután jött a vérnyomásmérő funkció, majd a testhőmérő funkció és ezzel párhuzamosan jelentek meg az EKG diagram készítésére alkalmas okoskarkötők is.*

 

Ezek a funkciók 2024-ben már nem új dolgok, inkább az automata méréseket fejlesztik, illetve ami fontosabb, hogy a pontosságra törekszenek. Új típusú szenzorok jelentek meg, pontosabb algoritmusok, és EKG esetén nagyobb méretű és / vagy több beépített elektróda.

 

Az EKG mérés esetén még mindig használni kell a telefonos alkalmazást a diagram készítéséhez, mert a nagyobb képernyőn jobban követhető a mérés. A jó hír, hogy sok esetben ezek az alkalmazások már teljesen magyar nyelvűek és nem csak az EKG diagramot tudjuk követni benne, de kiértékelést is kapunk Mesterséges Intelligencia segítségével. Ez az algoritmus figyeli a diagramban azokat a torzulásokat, hibás részeket, amelyek bizonyos EKG zavarokat okozhatnak, így ki tudja szűrni ezeket a részeket, és a kiértékelés során fel tudja hívni a figyelmünket, hogy érdemes az adott tünet alapján orvoshoz fordulni. Tény, hogy ezek a karkötők nem orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, de a nagyobb eltéréseket, illetve a tendenciákat nagyon hasznos módon, észre tudjuk venni a segítségükkel, és megelőzni egy nagyobb gondot.

És a legjobb, hogy az EKG képes okoskarkötővel bárhol és bármikor el tudjuk végezni a mérést.

 

Lássuk a 3 legjobb EKG Okoskarkötőt, ha vásárláson gondolkodunk

(A sorrend nem számít, Vásárlói visszajelzések és saját tesztek alapján gyűjtöttük össze a 3 legjobbat)

 

P1 Plus EKG Okoskarkötő Automata Vérnyomásmérő Testhőmérő Pulzusmérő funkcióval

Automata Vérnyomásmérés, Véroxigén-mérő, Pulzusmérő szenzor. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. EKG diagram készítése és kiértékelés. Magas Pulzusszám jelzése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P1 Plus Vérnyomásmérő Okoskarkötő Pulzusmérővel Lázmérővel EKG mérés 

 

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel

Könnyed mégis elegáns megjelenés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén mérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelés.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

 

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérő funkció, Pulzusmérővel, Véroxigén-méréssel IP68

Igényes megjelenés, Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. Légzésszám figyelés, Magas pulzusszám jelzése, EKG kiértékelés az alkalmazásban.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérővel Pulzusmérővel Véroxigénmérés 

 

Nézd meg az összes Okoskarkötőnk ide kattintva!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2024:

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2024-ben

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Okosóra 2024-ben

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő