Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

3 hiba, amit ne kövess el okosóra vásárlásnál

Smartos.hu
2024. 06. 27. 08:45:25

Több mint 9 éve foglalkozunk okosórákkal, itthon az elsők között voltunk, aki elkezdte forgalmazni őket, így jelentős tapasztalatot gyűjtöttünk, arról, hogy milyen problémák szoktak felmerülni a vásárlás során, így összegyűjtöttük a legfontosabbakat. Lehet, hogy némelyik banálisnak tűnik, mégis sokan elkövetik.

 

1.) Mindent is tudjon az óra, közben a felét sem használjuk ki

Nyilván mindenki mindig a lehető legjobbat akarja vásárolni, és sokszor úgy vagyunk vele, hogy amiben a legtöbb funkció van, vagy ami a legdrágább az a legjobb. Pedig sok esetben csak 10 perc utánajárással és átgondolással a valóban számunkra legjobbat tudjuk kiválasztani. Ha nem szeretnénk az okosórán telefonálni és azon keresztül beszélni, akkor egy teljesen felesleges funkció az órában, ami csak plusz hibalehetőség, és közben az üzemidő is feleslegesen csökken. Ha számunkra a mérések (például: vérnyomásmérő, pulzusmérő, ekg, véroxigén mérő funkció) a legfontosabbak, akkor válasszunk olyat, amelyik a legjobb mérésekben, de mondjuk kevesebb funkciója van, mert a gyártó erre a területre fókuszált. Minden egyes plusz funkció általában növeli az okosóra árát, és vele együtt a felesleges bonyolultságot. Gondoljuk át mire szeretnénk használni az órát vagy karkötőt, és eszerint vásároljunk okosórát.

 

2.) Nem jó méretet választunk

Annak ellenére, hogy igyekeznek a gyártók külön női és külön férfi okosórákat is gyártani, előfordul sok esetben, hogy férfi vékonyabb csuklóra kisebb óra mutat jól, és női vastagabb csuklóra nagyobb óra. Ez teljesen rendben is van így, viszont ugye okosóra webáruházban nehéz felpróbálni az órát, így csak akkor derül ki, hogy áll az óra, amikor megérkezik. Nálunk 14 napos visszaküldési idő áll rendelkezésre, ha nem válik be az óra, vagy nem jó a mérete. Egyszerűen és gyorsan tudjuk cserélni más jobban passzoló típusra, ami hasonló tudással is bír. Illetve megelőzve a rossz választást 3 dologgal is tudunk segíteni, hogy egyből jó legyen a választás. Minden óránk pontos mérete szerepel a termék oldalán (igen, sajnos ez is kiemelendő dolog), szinte minden óráról készül egy részletes bemutató videó magyar nyelven, ahol sokkal jobban látni lehet az óra valós méreteit, mint egy sima kép alapján, valamint, ha segítséget kérnek tőlünk, akkor tudunk segíteni a választásban.

 

3.) Nem tőlünk veszed

Tudjuk, hogy nagyon beképzeltnek tűnik ezt így leírni, de leírjuk miért gondoljuk ezt. (Egy ideális világban ezek az elvek, alapvetők lennének, de sajnos a tapasztalat mást mond…)

2015 óta foglalkozunk már okosórákkal. Az elmúlt 9 év alatt jöttek-mentek a konkurens cégek vagy nagy kínai szállítók, akik sokszor egy év alatt eltűntek sok-sok egy-csillagos értékelések után. Jelenleg több, mint 2000 értékelésünk van, melyeknek 98%-a 5 csillagos VALÓDI értékelés.

Nálunk nem csak a vásárlás előtt fontos az ember, hanem vásárlás után is. Nem tűnünk el, vállaljuk a jótállásos javítást, nem keresünk kibúvókat. Tehát egyszerűen csak törvényesen működünk, úgy, hogy közben elégedett legyen mindenki.

Rengeteg cikket találsz blogunkban, amivel próbáljuk segíteni a Vásárlóinkat, vagy azoknak, akik még csak érdeklődnek az okosórák iránt. És rengeteg videót is készítünk a témában, akár okosóra tesztet, akár Hogyan… videót. A használati utasításaink sem szokványosak. Igyekszünk sokkal részletesebb utasításokat gyártani, mint a gyári verzió, nem csak szöveges, de videós formában is. (Ilyen a cikk írásakor egyik gyártónál sem elérhető!)

Több beszállítóval dolgozunk és válogatósak vagyunk, nem mindent forgalmazunk itthon, amit Kínában gyártanak. Minden egyes terméktípus egy elég erős szűrőn keresztül van vizsgálva, hogy megfelelő-e és elégedettek lesznek-e a Vásárlóink. (Mint minden kapcsolat itt is a kölcsönös elégedettség a fontos. Ha a termék jó, akkor a Vásárló elégedett, így nekünk sincs felesleges szerviz.)

Az okosórákra és karkötőkre 2024.05-hó óta 2 év gyári garanciát vállalunk (azelőtt 1 évet), így nyugodtan tudod viselni az órádat, mert ha esetleg elromlik, tudjuk javítani, vagy cserélni és nem a kukában végzi. Sok esetben a javítás a jótállás letelte után is lehetséges, így nem kell megválnod hű társadtól.

Reméljük tudtunk segíteni a döntésben, ha okosóra vásárlása előtt állsz.

 

Nézz szét okosóráink között és válaszd a Számodra legjobbat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő Okosóra