Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nyílt Levél Kínából Rendelőknek!

Nyílt Levél Kínából Rendelőknek!

 

Tudjuk, hogy nagyon sokan vagytok, olyanok, akik inkább Kínából rendelitek meg a kiszemelt műszaki cikket, apróságokat, hiszen ott valóban olcsóbban hozzá lehet jutni elég sok termékhez. Ha kivárod 3-4 hetet akkor ingyen szállítják, sőt ÁFA-t vámot sem kell fizetni sok esetben, ha nem éri el az értékhatárt. Biztosak vagyunk, hogy ez remekül hangzik, ezzel versenyezni nem tudunk, hiszen ha nálunk vásárolsz minden esetben már 27%-kal magasabb áron jutsz hozzá a termékhez.

Igaz, mi hivatalos ÁFA-s számlát adunk minden termék mellé, nálunk minden termék ÚJ, EREDETI. Mi minden termékre 1 év jótállást biztosítunk, ha van valami kérdés, akkor munkaidőben perceken belül válaszolunk, SŐT sokszor munkaidőn kivül is.

Miért is készült ez a Bejegyzés?
A héten a 6. vásárlónk jelezte, hogy rendelt egy okoskarkötőt/okosórát/drónt/telefont Kínából és elkezdte használni, majd 1-2 napon belül tökrement. (Elszakadt a szíja, nem kapcsol be, nem működik benne 3!!!! motor a 4-ből). A kérdésük az volt, hogy tudjuk-e vállalni a javítást. Elkezdtük bevizsgálni a termékeket és a 6 termékből 4 nem volt eredeti. (Igen, vannak kínai márkás termékek, amelyek pont olyan jó minőségűek, mint bármely más termék, lásd Xiaomi, SYMA, kisebb gyártók és vannak olyan termékek, melyek ezeknek rossz minőségű koppintásai. Ezek vagy láthatóan rosszabb, gyengébb alapanyagból készültek, vagy halott akksival küldik őket.

Sajnos a 6 termékből csak 3-at sikerült megcsinálni, mert természetesen az eredeti alkatrészek nem jók a koppintásba.......
Természetesen, ilyenkor lehet írni a kínai webshopnak, hogy ez a helyzet és oldjuk meg, de sok esetben (néhány kivételtől eltekintve) biztos, hogy gazdagodtunk egy rossz termékkel és kevesebb pénzünk is maradt. (Pl.: Tudtad, hogy a drónokra csak 3 nap garanciát vállalnak? Tudtad, hogy saját költségen kell visszaküldeni a terméket Kínába?) Tehát egy teljes Refund (visszatérítés), simán lehet 2 hónap?)

Summa summarum:
Nos, természetesen ennek ellenére, senkit nem szeretnénk lebeszelni a Kínából történő vásárlásból, de tudni kell, milyet veszünk és honnan. Ha viszont biztosra akarsz menni, valódi garanciát szeretnél és 1-2 napon belül használni szeretnéd az ÚJ, EREDETI terméket, akkor költséghatékonyabb nálunk vásárolni. De ez a Te döntésed.

Eredeti termék, valódi előny! by @Windows

Köszönjük, hogy elolvastad és megosztod ezt a postot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog