Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Ön itt jár: > >

Milyen drónt vegyek a gyereknek ajándékba?

2019. 09. 20. 11:03:57

Játék drónok Ajándékba!

Ha eldöntöttük, hogy ajándékba drónt szeretnénk venni már fél siker, mert ennek mindenki fog örülni. Gyerek, felnőtt, kezdő vagy haladó. Fontos tisztában lenni, azzal kinek is vásároljuk a drónt.

Ha profi drónt keresünk, akkor lehet érdemes kicsit puhatolózni az ajándékozottnál, mire is van szüksége, de mi is segítünk a választásnál.

Ha gyereknek vásárolunk drónt, vagy kezdő felnőttnek, akkor mindenképp érdemes olyan drónt keresni, amit ha kivesz a dobozból, azonnal tudja is reptetni. Mi ebben a bejegyzésben összeszedtük, azokat a drónokat, amelyek nem fognak csalódást okozni akkor, sem ha egyszer leesik.

 

Lássuk a listát:
 

JJRC H8 MINI

 

Igazi kis túlélő drón. Nagyon rugalmas az egész drón. Fürge, de könnyen kezelhetől. Akár 25 méter magasra is fel tud menni!

A termék adatlapja ide kattintva érhető el.

 

 

SYMA X22W

 

Kis kamerás drón gyereknek, mellyel teljes lehet az élmény. Egy gombbal automata fel/leszállás, lebegés és élőképes kamera, mely telefonnal követhető.

A termék adatlapja ide kattintva érhető el.

 

SYMA X20

 

Kis "kém" drónunk. Kis mérete ellenére stabilan repül, sőt a nagytestvérek remek funkcióját is megkapta, azaz tud egyhelyben lebegni és egy gombnyomásra fel - és leszállni.

A termék adatlapja ide kattintva érhető el.

 

SYMA X5SW


Az összeállítás legprofibb drónja, ezért óvatosan a landolással. Nagy méretű, stabil és kamerás. Sőt Okostelefonon élőben láthatod a kamera képét. Kell ennél jobb? 

A termék adatlapja ide kattintva érhető el.

 

SYMA X15W

 

FPV kamerás 22cm-es drón 50 méteres hatótávval. 360 fokos fordulót is tud. Automata fel és leszállás, lebegés funkcióval. Egyszerű használat!

A termék adatlapja ide kattintva érhető el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Drón