Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Így készül a Smartos kupon

2015. 12. 10. 00:00:00

Mi nem egy géppel gyártatjuk le a kuponokat, amiket kaptok. Mindegyiket saját kézzel vágjuk ki, szívünket is beleadva. Így, ha hozzájutsz egy ilyen kincshez, gondolj arra, hogy ez csak neked készült. Ha szükséged van rá akkor tartsd meg, majd váltsd be. Ha nincs rá szükséged akkor, add oda valakinek, aki most akar venni szuper áron okostelefont, okosórát, tabletet vagy drónt.

Egy előre megszerkesztett képet kinyomtatunk jó sok példányban, majd egy papírvágó eszköz segítségével vágjuk nagyjából azonos méretre. Megjegyzem régebben egy egyszerű ollóval vágtuk fel, de sajnos vagy szerencsére a megnövekedett forgalom miatt szükség volt jóval többre, így nem lehetett győzni munkával, muszáj volt befektetni egy ilyen szerkezetbe. Amikor megkaptuk, elképesztő euforia lett úrrá rajtunk. Tudom nagyon fura, hogy egy papírvágó ilyen állapotba hozott minket, de megváltás volt az ollózás után.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog