Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

4+1 eszköz, ami hasznos a vírus elleni védekezésben

Smartos.hu
2020. 09. 15. 12:46:00

A kialakult helyzet miatt új termékekkel bővítettük kínálatunkat. Szeretnénk minden, most szükséges eszközt a cégeknek és magánszemélyeknek kedvezményes áron, egy helyről elérhetővé tenni.

Így ha most a szüksége van a legfontosabb védőeszközökre, mint például érintésmentes infra lázmérő, vagy lázmérő pisztoly, szájmaszk, Pulzoximéter vagy ózongenerátor, akkor a webshopunkból egyszerűen és gyorsan meg tudja rendelni. A kiszállítás szintén nagyon gyors, a legtöbb termék raktáron van és folyamatos az utánpótlás.

 

1. Orvosi – egészségügyi szájmaszk

Az orvosi szájmaszkok jelen állás szerint (2020.09.15) kötelező a tömegközlekedési eszközökön, boltokban, igazából a legtöbb olyan helyen, ahol sokan vannak egy helyen összezárva. Mindannyian szeretnénk a szájmaszkok viselését elkerülni, de egyelőre a védekezés egyik leghatékonyabb módja, így a helyes viselete ajánlott.

Nálunk ide kattintva tud rendelni hagyományos orvosi maszkot, illetve KN95 maszkot is.

 

2. Érintésmentes Infra Hőmérő, Digitális Lázmérő

Az iHealth márka már az események előtt jóval elkezdte az infrahőmérők gyártását, hiszen ez sokkal higiénikusabb, mint a hagyományos digitális hőmérők. Egy másodperc alatt megvan az eredmény, teljesen egyszerűen és érintésmentes módon. A mérések pontosak és gyorsak.

Ide kattintva vásárolható meg az iHealth digitális lázmérő.

Illetve egy olcsóbb verziós infra pisztoly hőmérő is elérhető már.

 

3. Pulzoximéter – Véroxigénmérő

A véroxigénmérők segítségével főleg a már betegek állapotát lehet könnyen követni és elemezni. Ehhez jó választás bármelyik pulzoximéter, mellyel könnyen és gyorsan elvégezhető a mérés, illetve az eredményeket az okostelefonban is vissza tudjuk nézni percre pontosan.

Ide kattintva tudja megrendelni a Pulzoximétereink egyikét.

 

4. Ózongenerátor

Az ózongenerátorok a legjobb légtisztító berendezések. Segítségükkel viszonylag gyorsan, nagyméretű helységek is megtisztíthatók, eltávolítja a baktériumok és vírusok nagy részét. Hasznos tud lenni irodai, vagy műhely tisztítására vagy lakásunk alapos kitisztítására.

Ide kattintva tudja megvásárolni a nagy teljesítményű ózongenerátorunkat

 

5. Bármennyire is nehéz most, próbáljuk meg betartani a szabályokat, és próbáljunk meg nyugodtak maradni. Ennek is egyszer vége lesz, reméljük minél hamarabb és ezt is túléljük.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog