Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

3 hiba, amit ne kövess el első drón vásárlásnál

Smartos.hu
2019. 04. 13. 07:22:00

Ha már úgy döntöttél veszel egy drónt, akkor az legyen tökéletes és tartós. Segítünk ezzel a cikkel elkerülni a hibákat, amelyek megtörik a drónozás élményét.

  1. Nem jó méretet választasz

Ha még soha nem irányítottál drón, vagy csak kis tapasztalatod van, akkor nem érdemes egyből 50.000Ft felett kezdeni a drónvásárlást. Először érdemes 10-20-30 ezres kategóriájú drónokat nézni. Ilyenek például a SYMA drónok. Ezek között is lehet találni olyat, ami már sokat tud. Élőkép telefonon, magasságtartás, automata indulás vagy leszállás. Ezeket is sajnálod természetesen, ha rosszul érkezel le a földre, de mégis az alkatrész olcsó. Mindenképp a tudásodhoz megfelelő drónt válassz. Inkább legyen egy gyakorló gép és utána egy sokkal komolyabb.

  1. Nem pótolható vagy gagyi

Rengeteg fajta és típusú drón elérhető már, de figyelni kell a minőségre. Olyan drónt válassz, aminek van neve. SYMA, MJX, JJRC, Eachline, DJI. Ezekhez van alkatrész, javítható minden részük. Ez egy fontos szempont, hiszen előfordulhat baleset. Ne dőlj be a hamisítványoknak. Nálunk csak eredeti, gyári minőségű drónt találsz.

  1. Nem tőlünk veszed

Ez elég nagyképűnek látszik, pedig nem az. Rengeteg cikket találsz blogunkban, amellyel segíteni akarunk a vásárlásban, vagy azoknak, akik még teljesen kezdők a drónozás terén. Ezeket itt találod. De ami fontos, mi csak gyári minőségű drónt árulunk egyenesen a gyárból. Minden drónra 1 év magyar garancia van. (természetesen törésre nem, de minden másra igen). Így érdemes szétnézni termékeink között és kiválasztani az igazán tökéleteset Számodra.

Azért ezt igazán kikereshetted volna te magad is, mert ennél csak jóval nehezebb problmák megoldásait kell önállóan kitúrnod a netről a munkád során, ha ezzel akarsz foglalkozni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Drón