Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadja. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

3 hiba, amit ne kövess el első drón vásárlásnál

Smartos.hu
2019. 04. 13. 07:22:00

Ha már úgy döntöttél veszel egy drónt, akkor az legyen tökéletes és tartós. Segítünk ezzel a cikkel elkerülni a hibákat, amelyek megtörik a drónozás élményét.

  1. Nem jó méretet választasz

Ha még soha nem irányítottál drón, vagy csak kis tapasztalatod van, akkor nem érdemes egyből 50.000Ft felett kezdeni a drónvásárlást. Először érdemes 10-20-30 ezres kategóriájú drónokat nézni. Ilyenek például a SYMA drónok. Ezek között is lehet találni olyat, ami már sokat tud. Élőkép telefonon, magasságtartás, automata indulás vagy leszállás. Ezeket is sajnálod természetesen, ha rosszul érkezel le a földre, de mégis az alkatrész olcsó. Mindenképp a tudásodhoz megfelelő drónt válassz. Inkább legyen egy gyakorló gép és utána egy sokkal komolyabb.

  1. Nem pótolható vagy gagyi

Rengeteg fajta és típusú drón elérhető már, de figyelni kell a minőségre. Olyan drónt válassz, aminek van neve. SYMA, MJX, JJRC, Eachline, DJI. Ezekhez van alkatrész, javítható minden részük. Ez egy fontos szempont, hiszen előfordulhat baleset. Ne dőlj be a hamisítványoknak. Nálunk csak eredeti, gyári minőségű drónt találsz.

  1. Nem tőlünk veszed

Ez elég nagyképűnek látszik, pedig nem az. Rengeteg cikket találsz blogunkban, amellyel segíteni akarunk a vásárlásban, vagy azoknak, akik még teljesen kezdők a drónozás terén. Ezeket itt találod. De ami fontos, mi csak gyári minőségű drónt árulunk egyenesen a gyárból. Minden drónra 1 év magyar garancia van. (természetesen törésre nem, de minden másra igen). Így érdemes szétnézni termékeink között és kiválasztani az igazán tökéleteset Számodra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Drón