Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Menü

Vércukormérő - Vérnyomásmérő Okosórák

VÉRCUKORMÉRŐ OKOSÓRA

Mérje meg Vércukor szintjét bárhol, bármikor egyszerűen Okosóra segítségével. A vércukormérő Okosórák szúrás-mentesen végzik el a mérést, a mért eredmény az órán is látható, míg a telefonos alkalmazásban hónapokig visszanézhető percre pontosan.

Az ilyen tudású okosórák rendelkeznek Vérnyomásmérő, Pulzusmérő, Vér-oxigénmmérő funkcióval, sok esetben EKG diagramot is készítenek. A mérések mellett jelezni tudják a telefonra érkező hívásokat, SMS-eket, üzeneteket. A manuális mérések mellett sok esetben automata mérésekkel is rendelkeznek, mely segítségével, az okosóra adott időközönként méri a Vérnyomásunkat, Pulzusunkat, Vércukorszintünket. 

Az okosórák nem helyettesítik a hagyományos mérő eszközöket és az orvosi vizsgálatokat, de segíthetnek a felhasználóknak az egészségük jobb ellenőrzésében és megőrzésében. Megelőzés céljára használható, cukorbetegeknek nem ajánlott!

 

Nincs megjeleníthető termék.