Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találsz.

Termékek Menü

Kínai telefon okosóra drón szervíz és javítás Budapesten? Várunk!

Kínai telefon okosóra és drón szerviz, javítás Budapesten garanciával

 

Ha tőlünk vásároltad vagy ha egyenesen Kínából rendelted a terméket, akkoris vállaljuk a szervizelést. Legyen szó kínai mobil javításról vagy okosóráról vagy akár drónról, keress fel minket a lenti módon. 

 

Kínai okostelefon javítása:

Tudjuk, hogy milyen rossz érzés, ha elromlik a kedvenc telefonod. Sok helyről elküldenek azonnal, ha kínai márkás telefont szeretnél megjavítani. Mi nem ilyen szerviz vagyunk. Ha kijelzőt vagy érintőt, akkumulátort kell cserélni, vagy bármilyen alkatrészt, tudjuk vállalni a kínai telefon szervizelését. Ha szoftveresen kell javítani, azt is nagy eséllyel meg tudjuk oldani. Előfordul ha az alkatrészre várni kell, de erről mindenképpen értesítünk. A lenti információ részben megtalálod azokat a márkákat, melyeket javítani tudunk. A legjobb, hogy garanciát is vállalunk az elvégzett munkára! További információt lejjebb görgetve találsz.

Okosóra javítás:

Valami nem stimmel a rendelt okosórával vagy tönkrement akkumulátor? Mi megoldjuk, és megjavítjuk a hibás okosórádat. A No.1 márkájú okosórák szoftverfrissítését is vállaljuk. Vedd fel a kapcsolatot budapesti okosóra szervizünkkel a lent leírt módon. 

Drón javítás:

Ha leesett a drónod és valamelyik irányba el kezd húzni, lehet elég egy újrakalibrálás. De ha az nem oldja meg akkor, cserélni kell valamelyik motort vagy rotort, mert vagy leégett vagy be van ragadva. Ha a borítás is sérült, azt is meg tudjuk javítani.SYMA, JJRC és MJX drónok javítását vállaljuk, gyors szervízzel is. Írj nekünk, ha drón szervizre van szükséged.

 

(Sőt ha Kínából rendelted mivel számlával igazoljuk a javítást,
be tudod nyújtani a kínai webshopnak a költséget, így visszaigényelheted egy részét.)


Szakterületünk a kínai mobiltelefonok, okosórák és drónok szervizelése.

 

Szervízünk gyors és pontos, kizárólag eredeti vagy minőségi utángyártott alkatrészekkel dolgozik. 
 

SZOLGÁLTATÁSAINK 

 

 • Telefon/Okosóra:
  • Gyári szoftver helyreállítás, szoftverfrissítés
  • Magyar nyelvű szoftver telepítése
  • Érintő, digitizer csere
  • LCD kijelző csere
  • Mobiltelefon előlap csere
  • Akkumulátorcsere
  • Készülékház csere
  • Tisztítás külső -belső portalanitás
 • Drón:
  • Motorcsere/Akkumulátorcsere/Házcsere
 

 

KIEMELT MÁRKÁINK

Oneplus - Xiaomi - Cubot - Doogee - THL - ZTE - Lenovo - Meizu - Blackview - HomTom - Oukitel - és egyéb kínai telefonok javítása.
Okosórák közül a No.1 sorozat termékeit, drónok közül a SYMA illetve JJRC drónok javítását vállaljuk.

 
   

ÁRAINK:

Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. A javítási idő maximum 15 nap (szoftveres javítás esetén 2-4 nap), de fenntartjuk a jogot a hosszabb javítási időre, amennyiben alkatrészre kell várni.
Az árak változtatásának jogát fenntartjuk egyedi esetekben, de mindenképpen tájékoztatjuk a változásokról.

Bevizsgálás díja: 3.990Ft 
Kijelző és érintőpanel csere munkadíja: 7.990Ft
Beépített akkumulátor csere munkadíja: 3.990Ft
Portalanítás, tisztítás: 2.990Ft
Külső burkolat, ház cseréje: 5.990Ft
Szoftverfrissítés, gyári szoftver visszaállítása: 7.990Ft
Egyéb hardveres javítás és Drón javítás: Kérje árajánlatunkat!

Hogyan történik a szervizelés?

 1. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk mindenképpen e-mail formájában! (TELEFONON NEM TUDJUK ELFOGADNI! )
  (A leadás vagy elküldés előtt mindenképpen szükséges e-mailváltás!)
  • Adja meg a készülék típusát és a probléma leírását.
  • E-mail címünk: info@smartos.hu
  • Általában egy órán belül válaszolunk a kérdésre, de 24 órán belül biztos.
 2. Ide kattintva töltse le a Szerviz Igénylési dokumentumot, melyet aláírva és kinyomtatva, a készülékkel együtt jutasson el hozzánk!
 3. Miután megérkezett hozzánk a hibás termék, a bevizsgálás megtörténik és e-mailben elküldjük az árajánlatot. Melyet ha elfogad, akkor megkezdjük a készülék javítását. Ha nem fogadja el, akkor mi visszajuttatjuk Önnek a csomagot a bevizsgálási díj (3.990Ft) fizetése után.
 4. Amint elkészült a készülék eljuttatjuk Önnek a készüléket, melyről emailben értesítjük. A szerviz költség megfizetése utánvét formájában történik.

Általános tudnivalók:

A javítási idő 15 nap, de fenntartjuk a jogot a hosszabb javítási időre, amennyiben alkatrészre kell várni. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk egyedi esetekben, de mindenképpen tájékoztatjuk a változásokról. A szervizbe leadott készülékek adataiért nem vállalunk felelősséget, javasoljuk, hogy készítsenek biztonsági mentést a készülékről szervizbe adás előtt. Aláírásával elfogadja, hogy a javítás megkezdését követően adatmentésre nincs lehetőség. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvétel során nem észlelt károsodások (jótállási jegy kizárásaiban feltüntetve) rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Ilyen esetekben a szerviz utólag felülbírálhatja a garancia jogosságát és visszautasíthatja a jótállásos javítást, valamint fenntartja a garancia megvonásának jogát. A készüléken lévő fóliáért vagy egyéb kiegészítőért nem vállalunk felelősséget. A szervizbe érkezéskor az eszközről és állapotáról videós rögzítés készül. A beépített alkatrészre 3 hónap garanciát vállalunk. Szoftveres javításra 3 nap garanciát vállalunk. Miután a készülék elkészült vagy nem javítható maximum 30 naptári napig tároljuk. A terméket igény esetén futárral is el tudjuk küldeni Önnek, de ennek díja minden esetben Önt terheli. A bevizsgálási díj minden esetben 3.990Ft, kivéve jótállásos javítás esetén. Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot a javításra, úgy ez a díj nem kerül felszámolásra. Amennyiben a térítéses javítás esetén a készülék átvételekor nem rögzített hiba is feltárásra kerül, a szerviznek joga van az árajánlatot módosítani, melyről tájékoztatja Önt és eldöntheti, hogy kéri-e a javítást. 

blog comments powered by Disqus
Garancia