Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2024-ben

Smartos.hu
2024. 05. 29. 13:48:20

Sajnos itthon népbetegség a vérnyomás probléma, sokaknak kell gyógyszert szedni, gyakran mérni és feljegyezni az eredményeket, változásokat, amit az orvos kielemez. Ez nem egy egyszerű élethelyzet, mert rengeteg idő megy el vele és folyton figyelni kell, hogy megint mérni kell.

Szerencsére a technika fejlődésével olyan új eszközök megjelentek, amelyek megkönnyítik az életünket. Jelen esetben a vérnyomásmérő okosórákról van szó. Tény, hogy nem orvosi segédeszközök, de ennek ellenére teszteink alapján egész pontosan mérik meg vérnyomásunkat, és pulzusunkat bárhol és bármikor, így láthatóvá válnak a nagyobb változások.* Az évek során a mérések pontossága sokat javult, az új nagyobb szenzorméret illetve a jobb algoritmusoknak köszönhetően.

 

A mért eredmények az óra kijelzőjén is megjelennek, de az – általában magyar nyelvű - telefonos alkalmazásban visszamenőleg hónapokkal is, percre pontosan láthatjuk a mért értékeket, melyeket orvosunknak el is tudunk küldeni. Így nem szükséges füzetben vezetni az eredményeket, hanem az alkalmazásban tudjuk követni a változásokat, statisztikákat. A mérés elindítása után típustól függően 30 másodpercen belül jelenik meg a mért érték.

A méréseket sok esetben csak az óráról tudjuk elindítani, de számos esetben már a telefonról is. Az új órák esetén már kalibrálni is tudjuk az órákat a telefonos alkalmazás segítségével, így a mérések pontossága javulni tud.

 

Egyre gyakrabban már nem csak manuális mérésekre van lehetőség, hanem automata mérésekre, ami azt jelenti, hogy az okosóra minden egész órában, vagy gyakrabban automatikusan megméri az aktuális vérnyomásunkat és pulzusszintünket és egyéb értékeinket, így elég nap végén összesítve látni a telefonos alkalmazásban az eredményeket. A működés bekapcsolás után teljesen automatikus, éjjel - nappal végzi a méréseket a nap 24 órájában. 

Ezenkívül több extra funkció is megtalálható a vérnyomásmérő okosórákban: Lépésszámláló, Kalóriaszámláló, Alvásmonitor, Hívások és üzenetek jelzése, illetve egyre gyakrabban a Véroxigén mérés, Testhőmérséklet mérés és az EKG diagram készítés és kiértékelés is.

 

 

Na, de lássuk 2024 TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóráját kínálatunkból!

(A sorrend nem számít, próbáltuk a kiemelkedő típusokat kiválasztani, több kategóriából)

 

 

 

No.1 E09 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra IP67 

Nagy kijelző, könnyű kezelés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigén-mérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

No.1 E09 EKG Automata Vérnyomásmérő Vércukormérő Okosóra IP67

 

 

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel BT Hívás IP67 

Elegáns kivitel, nagy kijelzővel és minőségi anyagokkal. Bluetooth telefonálás, EKG diagram készítése és kiértékelése. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkció.

A termék ide kattintva érhető el.

JL05 EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel BT Hívás IP67

 

JA03 EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérő, BT Hívás SOS funkcióval

Nagy kijelző, Automata mérések, Magas pulzusszám jelzése, Alacsony véroxigén szint jelzése éjszaka. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése, Bluetooth telefonálás. 

A termék ide kattintva érhető el.

JA03 EKG Okosóra Automata Vérnyomásmérő, BT Hívás SOS funkcióval

 

EP03 24 órás EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel + EKG Érzékelő 

Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő funkcióval. Testhőmérő, Légzésszám figyelő. Magas pulzus jelzése. EKG diagram és Kiértékelés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás.

A termék ide kattintva érhető el

EP03 24 órás EKG Automata Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel + EKG Érzékelő

 

Q19 Pro Okosóra Vérnyomásmérő Pulzusmérő funkcióval 

Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. Stressz-szint mérő, Légzőgyakorlatok. Nagy kijelző, gyönyörű megjelenés.

A termék adatlapja ide kattintva érhető el!

Q19 Pro Okosóra Vérnyomásmérő Pulzusmérő funkcióval

 

NÉZD MEG AZ ÖSSZES VÉRNYOMÁSMÉRŐ OKOSÓRÁNKAT IDE KATTINTVA!

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2024:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2024-ben, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2024-ben

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Okosóra 2024-ben

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Okosóra