Barion Pixel

Mint minden weboldal, a Smartos.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, melyet a “Rendben” gomb lenyomásával el tud fogadni. További tudnivalókat a cookie-használatról Adatvédelmi Nyilatkozatunkban talál.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okoskarkötő 2024-ben

Smartos.hu
2024. 05. 28. 10:40:52

Már 9. éve teszteljük és gyűjtjük össze az év legjobb okoskarkötőit kínálatunkból. A teszteket minden esetben elvégezzük, és erről Youtube videót és szöveges teszteket is készítünk. A saját teszteket kiegészítve a Vásárlók visszajelzése alapján készítjük el a TOP 5 legjobb okoskarkötő cikket.

Mielőtt a lejjebb található listára térünk rá, nézzük át, hogyan változtak az okoskarkötők a tavalyi évhez képest, és milyen trendeket követnek a gyártók.

 

Mit tudnak már most a vérnyomásmérő okoskarkötők?

Az évek során nagyon gyorsan hasznos tudással bővült az okoskarkötők tudása. Mára már alap funkciónak számít a színes kijelző, alvásmonitor, lépésszámláló, kalóriaszámláló, pulzusmérés, vérnyomásmérés, sok esetben a véroxigén-mérés, a számos sport funkció, és a hívások, értesítések jelzése. Szinte mindegyik okoskarkötő vízálló minősítéssel rendelkezik. (IP67 vagy IP68)

Egyre gyakoribb a szíjba épített töltési pont, így nincs szükség külön töltőkábelre a töltéshez, elég csak lehúzni a szíjat és bedugni az USB portba, mint egy pendrive-ot.

Az eddigi manuális mérések mellett már-már minden karkötőben megjelent az automata mérés funkció. Így például a vérnyomásmérő, pulzusmérő, véroxigén-mérő funkció a napi 24 órában tud működni, és a telefonos alkalmazásban rögzíti a karkötő a mért eredményeket minden egész órában. Nem kell arra figyelni, hogy elindítsuk a méréseket, hanem csak visszanézni az adatokat.

Ennek a funkciónak a hozománya, hogy sok esetben elérhető a túl magas pulzus riasztás, vagy a túl alacsony véroxigén szint jelzése.

Az EKG diagram készítése már pár éve megjelent az okoskarkötőkben, manapság már nem csak egy diagramot látunk, hanem Mesterséges Intelligencia által készített kiértékelést is kapunk, mely egyre jobban látja az eltéréseket és trendeket.

Egyre több esetben az okoskarkötőhöz kapcsolódó telefonos alkalmazás (Android, iOS) magyar nyelvű, így még könnyebb a kezelésük, de mi is pontos videós útmutatót is készítünk az okoskarkötők használatról. Az egyszerű kezelést az is elősegíti, hogy az okosórákkal ellentétben egyetlen egy érintőgomb van a karkötőn, így könnyen tudjuk használni, az ikonoknak köszönhetően angol tudás nélkül is.

 

Mi várható az okoskarkötők terén 2024-ben?

Mivel érezhetően egyre többen viselnek okoskarkötőt, és egyre többen a középkorú és idősebb generációból, így a gyártók is jobban odafigyelnek a visszajelzések szerinti megfelelésre. Azaz, nagy és jól olvasható kijelző, de mégis kompakt méret, egyszerű kezelhetőség. A funkciók tekintetében pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy a korábbi kezdetleges szintű mérések, sokkal pontosabbak és gyorsabbak legyenek, elérjék az orvosi pontosságot, amennyire a jelenlegi szenzorok és technológia engedi. *

Idén várhatóan több egészséggel kapcsolatos funkciót fognak elérhetővé tenni, valamint a Mesterséges Intelligencia részvételével sokkal pontosabb kiértékeléseket tudunk kapni.

 

 

Na, de lássuk a TOP 5 Legjobb Okoskarkötőt Vérnyomásmérő funkcióval.

(A sorrend nem számít, nézd át az összeset és a Számodra hasznosat válaszd!)

 

 

P1 Plus EKG Okoskarkötő Automata Vérnyomásmérő Testhőmérő Pulzusmérő funkcióval

Automata Vérnyomásmérés, Véroxigén-mérő, Pulzusmérő szenzor. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. EKG diagram készítése és kiértékelése. Magas Pulzusszám jelzése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P1 Plus Vérnyomásmérő Okoskarkötő Pulzusmérővel Lázmérővel EKG mérés 

 

 

K18 Pro Női Vérnyomásmérő Okoskarkötő Pulzusmérő Hőmérő Funkcióval

Kifejezetten nőknek szánt okoskarkötő. AMOLED kijelző, a gyönyörű megjelenésért. 

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

K18 Pro Női Vérnyomásmérő Okoskarkötő
 

 

S5 Plus Okoskarkötő Aktivitásmérő Vérnyomásmérő, Pulzusmérő,Testhőmérő funkcióval IP68 

Vérnyomásmérő, Pulzusmérő, Vér-oxigénmérő, Testhőmérő funkció. Hívások, Üzenetek jelzése. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással!

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

S5 Plus Okoskarkötő Aktivitásmérő Vérnyomásmérő, Pulzusmérő,Lázmérő funkcióval IP68

 

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérő Pulzusmérő Véroxigén-mérő funkcióval IP68

Igényes megjelenés, Magyar nyelvű telefonos alkalmazás. Légzésszám figyelés, Magas pulzusszám jelzése, EKG kiértékelés az alkalmazásban.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

P12 Okoskarkötő EKG Vérnyomásmérővel Pulzusmérővel Véroxigénmérés 

 

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Pulzusmérővel

Könnyed mégis elegáns megjelenés. Automata vérnyomásmérő, pulzusmérő, testhőmérő funkcióval. Éjszakai véroxigénmérés. Magyar nyelvű telefonos alkalmazással. EKG diagram készítése és kiértékelése.

(A termék adatlapja ide kattintva érhető el)

EP02 EKG Automata Női Vérnyomásmérő Okosóra Vércukormérővel Pulzusmérővel

 

Nézd meg az összes Okoskarkötőnk ide kattintva!

 

 

Cikkajánló:
 

Specifikus Okosórákról:

Automata Vérnyomásmérő Pulzusmérő Okosórák és Okoskarkötők - Miért jó?

Okosóra Bluetooth Telefonálásra - Mely okosórák képesek hívásokra?

Okosórák és Okoskarkötők magyar nyelvű alkalmazással (Pulzusmérő, Vérnyomásmérő)

Női Okosórát vagy Okoskarkötőt keresel? Mutatjuk a legjobb okosórákat nőknek!

 

Hasznos cikkek a vásárlás előtt:

Mit tud egy vérnyomásmérő EKG Okosóra Okoskarkötő?

Milyen vérnyomásmérő EKG okosórát okoskarkötőt vásároljak?

 

TOP Okosórák és Okoskarkötők 2024:

3 Legjobb EKG okoskarkötő 2024-ben, ha vásárláson gondolkodunk

TOP 5 Legjobb Női Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Férfi Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Vérnyomásmérő Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb EKG Okosóra 2024-ben

TOP 5 Legjobb Okosóra 2024-ben

 

*Az okosórák kizárólag fitnesz- és tájékoztatási célt szolgálnak. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati segédeszközök, nem helyettesítik a hagyományos mérőeszközöket és az orvosi vizsgálatokat, emiatt szívbetegeknek és cukorbetegeknek nem ajánlott! Minden adat és mérés kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható orvosi diagnózis felállításához, orvosi kezelés eszközeként, gyógyszer-adagoláshoz, vagy bármilyen más egészségügyi célra.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog okoskarkötő